Bilet pariuri “CIA” 11.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de duminica, 11 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.00 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 11.10.2020

Pontul propus de Cristian la Norvegia – Romania (19:00)

Dupa infrangerea suferita la baraj, selectionerul Norvegiei ar putea fi demis la un eventual nou esec suferit duminica seara. Atat Norvegia, cat si Romania vin dupa infrangeri suferite in barajul de calificare la Euro. Ambele echipe au in lot jucatori tehnici si ma astept la un joc destul de ofensiv. Tinand cont de profilul celor doua echipe si de ultimele rezultate inregistrate, pronosticul meu este ca vom vedea cel putin 3 goluri.

TG 3+ – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Serbia – Ungaria (21:45)

Ambele echipe vin dupa victorii obtinute in semifinalele barajului de calificare la Euro. Prin urmare, moralul ar trebui sa fie unul bun in ambele tabere. Cred ca atat Serbia, cat si Ungaria sunt capabile sa marcheze duminica seara, asa ca pronosticul meu este GG.

GG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Islanda – Danemarca (21:45)

In opinia mea, Danemarca este echipa mai puternica din aceasta confruntare si pleaca cu prima sansa la victorie. Cu toate acestea, islandezii au aratat forta in precedentul meci disputat impotriva Romaniei, iar liderul lor, Sigurdsson este intr-o forma de zile mari. Danemarca este capabila sa inscrie cel putin o data, iar acest lucru cred ca este realizabil si de Islanda, in special atunci cand evolueaza pe teren propriu. Prin urmare, pronosticul meu este ca ambele echipe vor marca.

GG – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 11 Octombrie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: