Bilet pariuri „CIA” 11.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de vineri, 11 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.17 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 11.12.2020

Ponturi pariuri Sassuolo – Benevento (ora 21:45)

Ambele echipe au avut evolutii peste asteptari in aceasta toamna, aratand ca au destula forta ofensiva pentru a pune probleme oricarei echipe din Serie A. Cu toate acestea, Sassuolo este echipa mai solida si tinand cont ca va evolua pe terenul propriu, ma astept sa obtina cel putin 1 punct. Prin urmare, pronosticul meu este 1X & 3-5 goluri.

Ponturi pariuri Saint Etienne – Angers (22:00)

Saint Etienne nu traverseaza cea mai buna forma, suferind 7 infrangeri in ultimele 9 meciuri. In schimb, Angers a avut evolutii senzationale in ultima perioada. S-a impus in fiecare din ultimele 3 deplasari si vine dupa 2 victorii consecutive obtinute in campionat. Printr-o noua victorie, Angers ar putea urca pana pe locul 4 in clasament. Recomandarea mea este sa mizati pe X2 & 2-5 goluri.

Ponturi pariuri Dinamo – Poli Iasi (ora 20:30)

  • Dinamo vine dupa 2 victorii consecutive. In ciuda problemelor financiare, in ultima perioada suporterii s-au apropiat si mai mult de echipa si este de asteptat ca jucatorii sa fie foarte motivati pentru a obtine inca 3 puncte. Alb rosii au destula calitate in lot, iar asta s-a vazut in ultimele partide. De cealalta parte, Poli Iasi traverseaza o forma slaba. A obtinut un singur punct in ultimele 7 etape, iar antrenorul Pancu pare sa fie cu gandul la plecare. Prin urmare, ma astept la o noua victorie obtinuta de Dinamo si la cel putin 2 goluri marcate in meci.

Biletul Zilei „CIA” – 11 decembrie 2020

superbet promotie

Leave a Comment: