Bilet pariuri „CIA” 13.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Luni, 13 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.84 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 13.07.2020

Pontul propus de Cristian la Cremonense – Chievo (22:00)

Se anunta un duel foarte interesant intre Cremonense si Chievo, ambele echipe avand nevoie de puncte pentru obiective diferite. Cremonense are doar un punct peste locurile rosii din clasament, in timp ce Chievo este ultima echipa ce intra in Play Off-ul pentru promovare. Sunt la egalitate de puncte cu locul 9, Salernitana si doar cu un punct peste Pisa, asa ca lucrurile nu sunt atat de simple pentru ei in acest final de sezon. Diferenta de valoare este una clara intre cele doua echipe si nu cred ca cei de la Chievo vor pierde toate cele trei puncte. Ne vom acoperi putin cu pariul Draw no Bet si in caz de egalitate, ne primim banii inapoi !

DNB2 – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Granada – Real Madrid(23:00)

Real Madrid este la mana ei in acest final de sezon si au un avans de 4 puncte ce le ofera liniste pentru moment. Din pacate in ultima perioada nu au oferit acel spectacol cu care ne-au obisnuit si si-au castigat meciurile la limita. De 5 etape nu am mai vazut trei goluri inscrise intr-un meci de-al lor si cred ca astazi se va rupe aceasta perioada. Granada are si ea nevoie de puncte pentru a mai spera la ultimul loc de Europa, dar ii asteapta un meci foarte greu. Poate vor puncta si ei, iar atunci pariul nostru are sanse foarte bune de reusita!

3+ Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Sepsi – Chindia (18:00)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sepsi si Chindia Targoviste, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Play Out-ul Ligii 1 ! Chindia mi se pare victima sigura la retrogradare, iar jocul acestora este unul extrem de slab. De cealalta parte, Sepsi pare a fi in mare forma si arata o pofta foarte buna de a marca. Sunt la doar doua puncte de linia rosie a clasamentului si astazi au mare nevoie de victorie pentru a sta cat mai linistiti in ultimele etape. Nu cred ca ii vor ierta pe cei de la Chindia si ma astept sa vedem minim doua goluri marcate de ei !

Sepsi 2+ – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 13 Iulie 2020

bilet cia 13.07.2020

 

 

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: