Bilet pariuri „CIA” 14.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut

Biletul pentru ziua de Miercuri, 14 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.08 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 14.10.2020

Pontul propus de Cristian la Polonia – Bosnia (21:45)

Polonia se afla intr-o grupa de-a dreptul infernala, cu Italia, Olanda și Bosnia. Chiar și așa, polonezii au “ținut steagul sus” pana acum și au pierdut doar in Olanda. Cu siguranța se vor lupta la prima poziție din clasament cu Italia și Olanda, așa ca ma aștept sa ii vedem învingători in aceasta seara. Bosnia a început bine campania cu un rezultat de egalitate in Italia, urmat de o înfrângere cu Polonia și o eliminare de la EURO in fata Irlandei de Nord. Au remizat alb cu Olanda in ultima etapa, dar acest rezultat nu îmi oferă prea mare încredere in ei. Merg pe victoria Poloniei și cred ca aceasta cota este una valoroasa.

1- Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Romania – Austria (21:45)

România trece printr-o perioada foarte grea după cele doua eșecuri cu Islanda și Norvegia. Eliminați de la EURO și cu o umilința clară provocată de Haaland, tricolorii se pregătesc de încă un an total ratat. Chiar dacă au reușit o victorie in Austria, nu cred ca suntem cu nimic peste ei, iar rezultatul nu se va mai repeta. La austrieci au revenit vedetele și ma aștept ca astăzi sa vedem un alt fotbal prestat. Merg pe victoria Austriei, cota fiind extrem de atractiva !

2 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Finlanda – Irlanda (19:00)

Fotbalul nordic a crescut foarte mult in ultima perioada, iar Finlanda a reușit sa țină pasul cu Trendul. In grupa cu numărul 4 se vor lupta cu Țara Galilor pentru primul loc, Irlanda și Bulgaria fiind cu mult in spatele lor. Chiar dacă nu vedem un fotbal spectaculos din partea acestora, Finlanda reușește sa își castige puncte importante in aceasta grupa, intr-un mod destul de lejer. Astăzi evoluează pe teren propriu și chiar nu ii văd pe cei de la Irlanda sa plece cu toate cele trei puncte. Ba dimpotrivă, cred ca Finlanda se va impune, dar ne acoperim cu pariul Draw no bet.

DNB1 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 14 Octombrie 2020

bilet cia 14102020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close