Bilet pariuri „CIA” 14.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de luni, 14 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.14 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 14.12.2020

Ponturi pariuri Celta Vigo – Cadiz (ora 22:00)

Ambele echipe vin dupa rezultate grozave. Celta Vigo s-a impus in fiecare din precedentele 2 etape, in timp ce Cadiz a surprins in etapa precedenta castigand cu scorul de 2-1 in fata Barcelonei. Jocul ofensiv al celor doua echipe a aratat bine in ultimele etape si tinand cont ca ambele vor fi increzatoare ca pot sa se impuna luni seara, pronosticul meu este GG.

Ponturi pariuri UTA Arad – U Craiova (19:00)

Ambele echipe au obiective marete in acest sezon. Aradenii vor calificarea in play-off la primul sezon de la revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc, in timp ce oltenii viseaza la castigarea titlului de campioana. Cele doua echipe au avut prestatii solide pana acum si consider ca acest meci este destul de greu de pronosticat. De aceea am preferat sa aleg un pariu special aici. Atat UTA, cat si Universitatea faulteaza destul de mult pe durata unei partide… mediile lor de faulturi comise per meci depasind 15. Prin urmare, pronosticul meu este ca vom vedea in acest meci un total de cel putin 30 de faulturi.

Ponturi pariuri Odense – Mitdjylland (ora 20:00)

  • Midtjylland tocmai ce a incheiat campania europeana, iar acum se poate axa in totalitate pe parcursul din campionat. In superliga din Danemarca se afla pe primul loc si vine dupa 4 etape consecutive fara infrangere. In opinia mea, aceasta este cea mai puternica echipa din Danemarca si are toate sansele pentru a castiga un nou titlu de campioana. In ceea ce priveste confruntarile cu Odense, atunci cand cele doua echipe s-au intalnit, de cele mai multe ori am avut parte de spectacol total. 4 din ultimele 5 intalniri directe s-au incheiat cu goluri la ambele porti si cel putin 3 in total, asa ca pronosticul meu este GG3+

Biletul Zilei „CIA” – 14 decembrie 2020

superbet promotie

Leave a Comment: