Bilet pariuri „CIA” 15.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de duminica, 15 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.12 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 15.11.2020

Ponturi pariuri Ungaria – Serbia (ora 21:45)

Ungurii vin dupa o victorie impotriva Islandei care le-a adus calificarea la turneul european de la anul. De cealalta parte, sarbii au pierdut joi barajul de calificare impotriva Scotiei. Tinand cont de moralul celor doua reprezentative, ma astept ca Ungaria sa plece cu prima sansa. Cu toate acestea, Serbia nu poate fi subestimata avand in componenta lotului jucatori de calitate care evolueaza la marile cluburi ale Europei. Ma astept ca acest meci sa produca spectacol si cred ca ambele echipe vor incerca sa joace ofensiv. Prin urmare, pronosticul meu este ca vom vedea cel putin un gol in fiecare repriza a meciului.

Ponturi pariuri Turcia – Rusia (19:00)

In opinia mea, nationala Turciei se afla pe o panta ascendenta, jocul ei devenind din ce in ce mai bun in ultima vreme. De cealalta parte, Rusia traverseaza o forma slaba si vine dupa 2 meciuri consecutive incheiate cu scorul de 0-0, impotriva Ungariei si a Moldovei. Pentru acest meci, Turcia se va putea baza, pentru prima data dupa mult timp, pe majoritatea jucatorilor importanti si tinand cont ca evolueaza pe teren propriu, pronosticul meu este 1X & 2-5 goluri

Ponturi pariuri Macedonia de Nord – Estonia (ora 16:00)

  • Macedonia de Nord a reusit sa obtina calificarea la Euro 2021 joia trecuta, dupa ce s-a impus pe terenul din Georgia. In ceea ce priveste Nations League, aceasta nationala ocupa prima pozitie in grupa sa, dar va avea nevoie de victorie impotriva Estoniei pentru a se mentine in fruntea clasamentului. Cred ca Estonia este inferioara la toate capitolele, iar acest lucru ar trebui sa se vada pe teren, mai ales ca partida se va disputa pe terenul Macedoniei. Prin urmare, pronosticul meu este 1 solist.

Biletul Zilei „CIA” – 15 Noiembrie 2020

Leave a Comment: