Bilet pariuri “CIA” 16.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 16 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 4.67  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 16.09.2020

Pontul propus de Cristian la Ferencvaros – Din.Zagreb (20:00)

Toata lumea se asteapta la un duel extrem de echilibrat intre Ferencvaros si Dinami Zagreb, mai ales dupa victoria surprinzatoare a ungurilor in Scotia ! Dinamo Zagreb nu a impresionat in duelul cu CFR si uite asa croatii primesc o cota de 2.15 la victorie. Din punctul meu de vedere este foarte mare aceasta cota si poate fi o paine de mancat aici. Zagreb este cu mult peste adversara ei de astazi si cred ca pariul nostre x2&peste 1.5 goluri va iesi fara probleme !

x2&2+- Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Yokohama M – Shimizu (13:30)

Cei de la Yokohama primesc vizita ocupantei ultimului loc din campionat si cred ca este mare favorita sa obtina toate cele trei puncte si sa faca si spectacol. Shimizu are doar 9 puncte castigate in 16 etape si se pot “lauda” cu cea mai slaba defensiva din campionat. Yokohama abia asteapta astfel de formatii si cu siguranta vom vedea multe goluri la acest meci, asa ca pariul meu se duce pe 1 solist si Peste 2.5 goluri !

1&3+ –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Everton – Salford (22:15)

Everton a facut cateva mutari impresionante in aceasta vara si chiar vreau sa le vad la lucru mai mult decat in weekend, atunci cand au obtinut un rezultat mare, prin victoria de pe terenul celor de la Tottenham. Este clar ca au prima sansa sa castige si astazi, Salford fiind un adversar mic din ligile inferioare. Ma astept sa ii vedem agresivi din primele minute, asa ca pariul meu pentru aceasta confruntare este 1 pauza 1 final !

1/1  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 16 Septembrie 2020

bilet cia 16092020

 

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: