Bilet pariuri „CIA” 17.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de marti, 17 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.53 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 17.11.2020

Ponturi pariuri Elvetia – Ucraina (ora 21:45)

Elvetia si Ucraina se lupta in aceasta seara pentru un loc de ramanere in League A. Ucrainienii au nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a se clasa pe pozitia a 3-a, dar cu siguranta vor avea un meci infernal. In tur au reusit sa se impuna cu scorul de 2:1, dar cu siguranta vom vedea si in aceasta seara goluri. Cea mai buna varianta pentru aceasta partida mi se pare pronosticul ambele echipe marcheaza, fiind un meci deschis oricarui adversar, intre doi adversari ofensivi !

Ponturi pariuri Malta – Insulele Feroe (21:45)

Malta este obligata sa castige in aceasta seara daca vor sa promoveze in League C. Insulele Feroe si-a complicat viata in ultima etapa, atunci cand am remizat in Letonia. Astazi au nevoie de cel putin un rezultat de egalitate pentru a avea asigurat locul 1, dar Malta pare a fi intr-o forma buna. In tur Feroe a reusit sa castige cu scorul de 3:2, iar la un rezultat asemanator, cu multe reusite ma astept si in aceasta seara sa vedem. Cota pentru ambele echipe marcheaza este foarte mare si cred ca este un pariu bun.

Ponturi pariuri Spania – Germania (ora 21:45)

  • Spania si Germania isi dau lupta intre cocosi pentru primul loc in League A ! Nemtii s-au jucat in aceasta campanie, asa ca depind si de ultimul rezultat pentru a avea asigurat locul 1 in grupa. In meciul direct din tur, Spania a reusit sa smulga un punct extrem de important la ultima faza a meciului, dar in aceasta seara sunt obligati sa castige, daca vor sa se claseze pe prima pozitie. Mi se pare o formatie mult mai matura cea a Germaniei, asa ca am sa merg pe varianta x2&2+ !

Biletul Zilei “CIA” – 17 Noiembrie 2020

Leave a Comment: