Bilet pariuri „CIA” 18.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 11.1%
Castigate: 2/18
Unitati: -643

Biletul pentru ziua de vineri, 18 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.12  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 18.09.2020

Pontul propus de Cristian la Lyon – Nimes (22:00)

Lyon are o echipa net superioara fata de Nimes, iar o victorie vineri seara va fi impetuos necesara. De cealalta parte, Nimes vine dupa 2 infrangeri consecutive in care a incasat un total de 6 goluri. Cred ca Lyon are forta necesara pentru a obtine toate cele 3 puncte din aceasta partida si ma astept sa vedem intre 2 si 4 goluri.

1 & 2-4 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Bayern – Schalke (21:30)

Noul sezon din Bundesliga va incepe cu meciul dintre Bayern si Schalke. Castigatoarea Ligii Campionilor si totodata campioana en-titre a Germaniei va da totul pentru a incepe o noua campanie in forta. Cu toate acestea, ma astept ca Schalke sa puna probleme in acest meci, deoarece jucatorii ei au avut o vacanta si o perioada de pregatire mai lunga, in comparatie cu cei de la Bayern. Sunt sanse mari sa vedem un meci spectaculos asa ca pronosticul meu este GG3+

GG3+ –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Astra – CFR Cluj (21:00)

Dupa doua prestatii dezamagitoare, Astra a aratat semne de revenire remizand cu scorul de 2-2 impotriva lui Sepsi in ultima etapa. De cealalta parte, CFR pare sa fie aceeasi echipa pragmatica, cu un joc solid. Ma astept ca echipa gazda sa fie foarte motivata pentru a obtine ceva din aceasta confruntare. Giurgiuvenii au dat totul pe teren atunci cand s-au confruntat cu CFR, iar in 4 din ultimele 5 intalniri directe s-au produs goluri la ambele porti. Pronosticul meu pentru acest meci este ca ambele echipe vor marca.

GG  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 18 Septembrie 2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close