Bilet pariuri „CIA” 18.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 11.1%
Castigate: 2/18
Unitati: -643

Biletul pentru ziua de Duminica, 18 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.14 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 18.10.2020

Pontul propus de Cristian la Strasbourg – Lyon (14:30)

Lyon are un start de sezon extrem de modest si ma astept ca echipa antrenata de Garcia sa isi revina cat mai repede. Au foarte multe rezultate de egalitate, atat cu adversari mai tari, dar si cu echipe ce nu ridica prea mari pretenti. Ma astept ca astazi sa rupa aceasta serie fara victorie si sa isi castige trei puncte extrem de importante. Strasbourg are doar 3 puncte acumulate in 6 meciuri si din punctul meu de vedere este adversarul perfect pentru a sparge gheata.

2 – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Hermannstadt – UTA (18:45)

Sibienii au o sansa extrem de buna de a castiga toate punctele astazi, iar bookmakerii nu au prea mare incredere in ei. Astfel, nu imi explic aceasta cota de 2.10 pentru victoria gazdelor. Hermannstadt a pierdut doar in deplasarea de la Cluj, acolo unde a facut-o la limita cu campioana Romaniei. Chiar daca UTA are o singura infrangere pana in acest moment, nivelul de joc prestat a fost unul scazut si chiar cred ca astazi vor fi victime sigure !

1-  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Tottenham – West Ham (18:30)

Inceputul de sezon din Premier League este unul destul de strans, iar orice punct este extrem de valoros. Tottenham pleaca astazi cu prima sansa la victorie, dar nu vor avea un meci foarte usor. Baietii lui Mourinho trec printr-o perioada extrem de buna si sunt neinvinsi din prima etapa, atunci cand Everton le-a furat toate punctele. De cealalta parte, West Ham s-a prezentat si ea foarte bine pana in acest moment si au reusit sa marcheze meci de meci. Din punctul meu de vedere este un meci de goluri, iar cota pentru minim trei reusite este una atractiva !

3+ – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 18 Octombrie 2020

bilet cia 18102020

 

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close