Bilet pariuri „CIA” 19.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 11.1%
Castigate: 2/18
Unitati: -643

Biletul pentru ziua de sambata, 19 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.00  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 19.09.2020

Pontul propus de Cristian la Univ.Craiova – Voluntari (21:45)

Craiova este singura echipa din Liga 1 ce are punctaj maxim dupa primele 3 etape si un golaveraj de invidiat: 7 cu 1 ! Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar ii asteapta un meci foarte greu, in fata unei echipe ce are un start de sezon bun. Voluntariul vine dupa o victorie cu FCSB si urca pana pe locul 3 in clasament, cu 7 puncte acumulate in 3 meciuri. Eu ma astept la un meci foarte strans si cu siguranta ambele echipe vor avea sanse bune de a marca, asa ca ma voi duce pe varianta ambele echipe marcheaza !

GG – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Arsenal – West Ham (22:00)

Arsenal a debutat cu dreptul in noul sezon si au obtinut primele trei puncte intr-o maniera clara pe terenul celor de la Fulham. Ma astept ca si astazi sa ii vedem in actiune. Imi place extrem de mult ce atac au acum, mai ales dupa ce l-au adus si pe Willian de la Chelsea, un jucator extrem de valoros. De cealalta parte, West Ham a pierdut in prima etapa pe teren propriu cu Newcastle si astazi vor veni sa smulga cel putin un punct. Mizez pe un meci cu goluri si cota pentru minim trei reusite in meci este una buna !

3+ –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Fiorentina – Torino (19:00)

Fiorentina si Torino se intalnesc in prima etapa din noul sezon Serie A ! Cele doua echipe se cunosc foarte bine si sunt c-am pe acelasi stil, asa ca ma astept la un meci in care ambele formatii se vor tatona inca din primele minute. Este o partida echilibrata si daca nu se va deschide scorul devreme, o sa vedem un meci cu putin reusite. Fiind si prima etapa, nu ma astept ca Fiorentina sa se omoare cu atacurile, asa ca varianta x2 la o cota aproape de 2 este tocmai buna !

X2  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 19 Septembrie 2020

bilet cia 19092020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close