Bilet pariuri „CIA” 19.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Sambata, 19 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.47 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 19.12.2020

Ponturi pariuri Southampton – Man. City (ora 17:00)

Se anunta un meci foarte tare intre Southampton si Manchester City. De obicei, City a avut probleme cu acest adversar, iar in acest sezon, Southampton este la un nivel foarte bun. Gazdele au 24 de puncte acumulate dupa primele 13 etape si se situeaza pe pozitia a 3-a. City nu are un sezon prea bun, fiind doar pe locul 9, asa ca foamea de puncte este foarte mare. Baietii lui Guardiola nu au mai reusit sa castige de doua etape, asa ca astazi merg pe mana lor si ma astept sa vedem si cel putin trei goluri !

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern M. (19:30)

Super Derby in Germania ! Leverkusen, formatia de pe primul loc se intalneste cu Bayern Munchen, campioana obisnuita din Bundesliga ! Va fi un meci infernal pentru Leverkusen, chiar daca au un sezon foarte bun pana in acest moment, deoarece Bayern va ataca sa castige si sa urce pe primul loc in campionat. Ma bazez foarte mult pe experienta si valoarea celor de la Munchen si nu cred ca vor da chix intr-un meci atat de important !

Ponturi pariuri Sevilla – Valladolid (ora 22:00)

  • Sevilla are un meci destul de usor pe teren propriu si nu au voie sa greseasca pentru a ramane in grafic cu locurile de europa. In acest moment sunt pe locul 6, iar cu o victorie astazi pot urca pana pe 4. De cealalta parte, Valladolid este cu doua puncte peste linia rosie de retrogradare, iar pana in acest moment nu au aratat nimic pozitiv. Au una dintre cele mai slabe defensive din campionat si se depleaseaza pe un teren pe care se castiga foarte greu !

Biletul Zilei „CIA” – 19 decembrie 2020

Leave a Comment: