Bilet pariuri „CIA” 20.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut

Biletul pentru ziua de duminica, 20 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.17  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 20.09.2020

Pontul propus de Cristian la Sociedad – Real Madrid (22:00)

Leicester a inceput noul sezon cu o victorie contra celor de la West Brom cu 3-0. Leicester are 9 victorii in ultimele 18 meciuri disputat pe teren propriu. In ultimele 10 meciuri disputate cu Burnley, Leicester a castigat 6 meciuri. De partea cealalta, Burnley este la primul meci al sezonului in Premier League. Oaspetii au jucat foarte bine pe finalul sezonului trecut dar am sa mizez pe forta ofensiva a celor de la Leicester.

1 – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Leicester – Burnley (21:00)

In primul meci disputat in acest sezon, Sociedad a remizat pe terenul celor de la Valladolid. Au mari probleme in aparare primind cel putin un gol in 8 din ultimele 10 meciuri disputate. Gazdele au doar 3 victorii in ultimele 10 meciuri disputate acasa. De partea cealalta, Real Madrid este noua campioana si are 8 victorii in ultimele 10 meciuri disputate. “Galacticii” au castigat in 4 din ultimele 5 meciuri disputate acasa contra celor de la Sociedad.

1 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Juventus – Sampdoria (21:45)

Campioana Italiei debuteaza acasa contra celor de la Sampdoria in primul meci din acest sezon. Gazdele au 7 victorii in ultimele 10 meciuri disputate acasa. Din cele 28 de meciuri castigate de Juve in sezonul trecut, 13 s-au terminat cu victorie si la pauza. De partea cealalta, Sampdoria a terminat sezonul cu 3 infrangeri si un egal. Oaspetii au pierdut in ultimele 5 meciuri disputate pe Juventus Stadium si mizez ca vor pierde si in acest duel inca de la pauza.

1/1  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 20 Septembrie 2020

bilet pariuri cia 20 septembrie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close