Bilet pariuri „CIA” 20.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de duminica, 20 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 10.50 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 20.12.2020

Ponturi pariuri Lyngby – Vejle (ora 15:00)

Consider ca pentru Vejle acest meci reprezinta oportunitatea perfecta pentru a pune capat seriei slabe de rezultate. Lyngby este de departe cea mai slaba echipa din campionat, reusind sa obtina 3 puncte in 12 etape disputate. Prin urmare, pronosticul meu este 2 solist.

Ponturi pariuri Celta Vigo – Alaves (15:00)

In ciuda victoriilor obtinute de Celta Vigo in ultimele etape, nu trebuie sa subestimam faptul ca Alaves ajunsese la 7 etape consecutive fara infrangere inainte de esecul suferit in etapa precedenta. Alaves a reusit rezultate impresionante in acest sezon, precum victoria de pe terenul celor de la Real Madrid. Eu cred ca echipa oaspete este capabila sa obtina cel putin 1 punct din acest meci, asa ca recomandarea mea este pariul de tip sansa dubla X2.

Ponturi pariuri Cagliari – Udinese (ora 16:00)

  • Cagliari are nevoie de o victorie ca de aer. Sarzii nu au mai castigat un meci de mai bine de luna, ajungand la 5 etape consecutive fara victorie. De cealalta parte, Udinese va veni plina de incredere datorita parcursului bun din ultima perioada, insa o victorie pe terenul lui Cagliari va reprezenta o sarcina extrem de dificila pentru aceasta. Cei de la Cagliari vor da totul pentru a pune capat seriei slabe si tinand cont ca factorul terenului propriu conteaza foarte mult pentru aceasta echipa, pronosticul meu este 1X & 2-5 goluri.

Biletul Zilei „CIA” – 20 decembrie 2020

Leave a Comment: