Bilet pariuri „CIA” 21.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut

Biletul pentru ziua de LUNI, 21 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.68  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 21.09.2020

Pontul propus de Cristian la Csikszereda – Petrolul (18:00)

De la venirea lui V. Moldovan pe banca tehnica a celor de la Petrolul, formatia ploiesteana a aratat un fotbal de calitate si pentru mine este clar ca va lupta la promovarea in Liga 1. In comparatie cu ceea ce s-a intamplat in sezonul precedent, Petrolul arata mult mai bine si pare capabila sa faca un sezon reusit. De cealalta parte Csikszereda a inceput decent noul sezon, insa nu o vad capabila sa se lupte pentru locurile de play-off. In opinia mea, Petrolul pleaca cu prima sansa in aceasta confruntare, iar pronosticul meu este X2 & 2-5 goluri.

X2 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Gaz Metan – Dinamo (21:00)

Dinamo este in cautarea primei victorii din noul sezon, iar acest meci pare a fi oportunitatea perfecta pentru acest lucru. Gaz Metan este o echipa mult slabita in comparatie cu sezonul precedent. In ciuda startului bun de sezon a medisenilor, cred ca jucatorii celor de la Dinamo au calitatea necesara pentru a obtine toate cele 3 puncte din aceasta confruntare.

2 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Wolves – Manchester City (22:15)

Manchester City nu concepe o noua ratare a titlului de campioana din Premier League si are nevoie de un start perfect de sezon. Principala contracandidata la titlu, Liverpool, a inceput sezonul excelent, asa ca elevii lui Guardiola nu-si pot permite pasi gresiti inca din primele etape. In plus, cei de la City au de luat o revansa morala fata de Wolves asa ca pronosticul meu este 2 & 2-5 goluri.

2 & 2-5 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 21 Septembrie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close