Bilet pariuri „CIA” 21.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de sambata, 21 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.18 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 21.11.2020

Ponturi pariuri Villarreal – Real Madrid (ora 17:15)

Confruntarile precedente dintre aceste echipe au fost cu adevarat spectaculoase, toate cele 5 intalniri precedente incheiandu-se cu goluri la ambele porti si cu un total de cel putin 3 goluri per meci. Tinand cont ca ambele echipe au la dispozitie jucatori senzationali pe faza ofensiva, ma astept ca traditia din confruntarile directe sa continue, asa ca pronosticul meu este GG3+

Ponturi pariuri Manchester United – West Brom (22:00)

Manchester United nu a obtinut nici o victorie pe teren propriu in acest sezon de Premier League. Ma astept ca aceasta confruntare sa reprezinte o descatusare pentru elevii lui Solsjkaer. West Brom pare sa nu faca fata nivelului din prima liga britanica, fiind fara victorie in acest sezon. Manchester United vine dupa o victorie obtinuta impotriva lui Everton. Prin urmare, pronosticul meu este ca Manchester United se va impune la o diferenta de cel putin 2 goluri.

Ponturi pariuri Hoffenheim – Stuttgart (ora 16:30)

  • Hoffenheim traverseaza o perioada foarte slaba in Bundesliga si pe langa asta, pentru confruntarea cu Stuttgart nu se va putea baza pe un numar urias de jucatori din cauza accidentarilor si a infectarilor cu COVID. De cealalta parte, Stuttgart a inceput sezonul foarte bine ajungand la 6 etape consecutive fara esec. In plus, are una dintre cele mai puternice ofensive din campionat, marcand in medie 2 goluri per meci. Prin urmare, pronosticul meu este X2.

Biletul Zilei „CIA” – 21 Noiembrie 2020

Leave a Comment: