Bilet pariuri „CIA” 21.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de luni, 21 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.91 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 21.12.2020

Ponturi pariuri Chelsea – West Ham (ora 22:00)

Chelsea si West Ham se intalnesc in super derby-ul de Londra, iar noi ne asteptam sa vedem spectacol. Cele doua echipe sunt despartite de doar un singur punct in clasament, iar acest lucru face acest meci si mai fierbinte. West Ham trece printr-o perioada extraordinara, in timp ce Chelsea nu a mai castigat in campionat de doua etape. Chiar si asa, casele de pariuri o dau pe Chlesea clar favorita, iar noi mergem pe multe goluri in ambele porti !

Ponturi pariuri FCSB – Sepsi (20:30)

FCSB este obligata sa castige in aceasta seara daca vor sa termine anul pe primul loc in clasament. Ii au in ceafa pe cei de la Cluj si Craiova, iar orice pas gresit o poate duce pe locul 2 sau chiar 3. Au in fata un adversar tare, dar mai mereu au reusit sa iasa cu capul sus din duelurile directe. FCSB mi se pare cea mai in forma si puternica echipa din campionatul nostru, asa ca merg cu toata increderea pe o victorie si minim doua goluri in meci !

Ponturi pariuri Midtjylland – Nordsjaelland (ora 20:00)

  • Midtjylland are sansa in aceasta seara sa isi recupereze prima pozitie din clasament, dar are in fata un adversar de-a dreptul ofensiv. Ma astept sa vedem multe faze de poarta, suturi la tinta si chiar goluri. Nordsjaelland nu stie deloc sa se apere, iar Midtjylland este din punctul meu de vedere cea mai puternica echipa din Danemarca. Sper sa vedem multe reusite si cred ca si Nordsjaelland va avea un cuvant de spus pe tabela !

Biletul Zilei „CIA” – 21 decembrie 2020

Leave a Comment: