Bilet pariuri „CIA” 22.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut

Biletul pentru ziua de Marti, 22 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.25  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 22.09.2020

Pontul propus de Cristian la Luton – Man.UTD (22:15)

United pleaca din postura de favorita clara la calificare si nu cred ca vor avea prea mari probleme in a o obtine. Au in fata un adversar modest, iar dupa infrangerea din campionat din weekend, ma astept sa vad o echipa motivata si dornica sa isi spele pacatele. Din punctul meu de vedere Luton nu are nici o sansa de a obtine ceva in aceasta seara, doar sa spere sa nu incaseze prea multe goluri !

2/2 – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Krasnodar – PAOK (22:00)

Krasnodar si PAOK se intalnesc in dubla mansa pentru calificarea in grupele Champions League si se anunta o partida de foc. Rusii sunt usor favoriti in aceasta seara, fiind echipa gazda, dar eu cred ca cei de la PAOK sunt caliti deja cu aceasta lupta. Grecii au trecut de doua echipe cu nume mare: Besiktas si Benfica, asa ca un Krasnodar nu este nimic de speriat. Se va juca in dubla-mansa, dar nu cred ca PAOK va pierde in aceasta seara !

X2 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Excelsior – Telstar (19:45)

Excelsior si Telstar se intalnesc in etapa cu numarul 4 din Olanda: Eerste Divisie, iar bookmakerii anunta un meci destul de echilibrat. Eu unul nu sunt de aceasta parere si cred ca gazdele se vor impune destul de lejer. Telstart nu a impresionat cu nimic pana in acest moment si au un golaveraj de 6 cu 6, in timp ce Excelsior are cel mai bun atac din campionat, iar pe teren propriu se simt in largul lor. Nu am sa ma risc pe 1 solist, asa ca voi acoperi pariul cu varianta PSF1.

PSF1 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 22 Septembrie 2020

bilet cia 22092020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close