Bilet pariuri “CIA” 22.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Joi, 22 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.60 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 22.10.2020

Pontul propus de Cristian la Leicester – Zorya (22:00)

Leicester a prins in acest an doar un loc de Europa League si sunt tare curios cum se vor prezenta in aceasta competitie. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si din punctul meu de vedere sunt favoriti in castigarea grupei. Alaturi de ei vor evolua si Zorya, AEK si Braga in grupa G. Diferenta de valoare este una clara intre cele doua echipe, iar daca cei de la Leicester vor fi interesati de aceasta competitie, o vom vedea din aceasta seara. Sper sa inceapa meciul in forta si sa marcheze rapid, deoarece Zorya va venii sa se aseze pe 3 linii in fata portii.

1/1 – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Standard – Rangers (19:55)

Avem o grupa extrem de interesanta la litera D, acolo unde Benfica, Liege, Rangers si Lech se vor lupta pentru calificare. Astazi ne deplasam in Belgia, acolo unde Standard si Glasgow se vor intalni in prima etapa. Se anunta o partia extrem de echilibrata si imi este greu sa aleg o favorita. Cu siguranta ambele echipe vor avea momentele ei bune de joc, asa ca am sa ma duc pe varianta ambele echipe marcheaza, cota fiind una extrem de atractiva !

GG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Young Boys – Roma (19:55)

Roma isi incepe aventura europeana in Elvetia, acolo unde o vor intalni pe Young Boys. Gazdele de astazi nu au un start de sezon prea bun si pe acest lucru pun mare accent. De Roma nu avem prea multe de spus, fiind o echipa cunoscuta din Italia. Cota pentru 2 solist este una mare din punctul meu de vedere, 2.20 fiind extrem de atractiva. O cota corecta ar fi fost undeva pe la 1.70-1.80, asa ca eu cred ca se merita incercata. Dzeko vine dupa o dubla in campionat si se pare ca si-a dat drumul la goluri. Un alt pariu bun la acest meci ar fi ca bosniacul sa marcheze !

2 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 22 Octombrie 2020

biletul zilei cia 22102020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: