Bilet pariuri “CIA” 22.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de duminica, 22 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 4.68 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 22.11.2020

Ponturi pariuri Lille – Lorient (ora 22:00)

Lille traverseaza o forma buna si cu siguranta va lupta in acest sezon pentru clasarea pe podiumul din Ligue 1. In plus, atunci cand evolueaza acasa este o adevarata forta, putine echipe fiind capabile sa obtina ceva din deplasarile de la Lille. De cealalta parte, Lorient se afla in subsolul clasamentului, are un lot net inferior si traverseaza o forma slaba. Prin urmare, pronosticul meu este 1 solist.

Ponturi pariuri Koln – Union Berlin (19:00)

Oaspetii au inceput sezonul neasteptat de bine, obtinand 12 puncte in cele 7 etape disputate. In plus, acestia au o medie de 2 goluri marcate per meci. De cealalta parte, Koln ne-a obisnuit in ultima vreme cu foarte multe meciuri incheiate cu goluri la ambele porti. In opinia mea, acest meci va fi destul de spectaculos pentru a vedea cel putin un gol in fiecare repriza.

Ponturi pariuri Leeds – Arsenal (ora 18:30)

  • Ambele echipe adora jocul ofensiv si ma astept ca aceasta confruntare sa fie un adevarat spectacol. Cele doua echipe vor da totul pentru a obtine victoria si tinand cont de jucatorii ofensivi pe care ii au la dispozitie, cred ca sunt sanse mari sa vedem un scor ridicat. Prin urmare, pronosticul meu este total goluri 3+

Biletul Zilei “CIA” – 22 Noiembrie 2020

Leave a Comment: