Bilet pariuri „CIA” 22.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Marti, 22 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.61 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 22.12.2020

Ponturi pariuri Valladolid – Barcelona (ora 23:00)

Valladolid are o forma buna in care a obtinut 2 victorii si un egal cu Sevilla. Ultimul meci disputat acasa s-a terminat cu 5 goluri inscrise. Au mari probleme pe teren propriu, ei terminand un singur meci in ultimele 10 in care n-au primit gol. Adversara sa, Barcelona a terminat 4 din ultimele 10 meciuri disputate cu peste 3.5 goluri inscrise. Catalanii au castigat de multe ori la scor cu Valladolid, dar in ultimul timp nu s-a mai intamplat asta si cred ca este momentul.

Ponturi pariuri St. Gallen – Young Boys (21:30)

St. Gallen intalneste liderul din acest moment. Ei au o forma buna dar in cele 12 meciuri disputate au inscris doar 11 goluri, fiind una din echipele cu cel mai slab atac. Ei au castigat un singur meci in ultimele 5 disputate acasa. De partea cealalta, Young Boys a marcat cel putin 3 goluri in 4 din ultimele 5 deplasari. Au pierdut 2 puncte importante cu Lugano in ultima etapa. Young boys are 6 victorii in ultimele 9 meciuri disputate.

Ponturi pariuri Pau – Toulouse (ora 21:00)

  • FC Pau are 14 puncte si este la un punct de zona rosie a clasamentului. Gazdele au doar 3 victorii in ultimele 10 meciuri disputate si in 8 dintre acest meciuri a primit gol. Adversara sa, Toulouse are 7 victorii in ultimele 10 disputate si este a 2-a cea mai buna ofensiva cu 31 de goluri. Oaspetii sunt la 5 puncte de prima pozitie si 2 de locul 2. Sunt echipa cu cele mai multe puncte castigate in deplasare. Am sa mizez pe forta ofensiva a celor de la Toulouse.

Biletul Zilei „CIA” – 22 decembrie 2020

Leave a Comment: