Bilet pariuri “CIA” 23.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de joi, 23 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.53 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 23.07.2020

Pontul propus de Cristian la Xamax – Young Boys (21:30)

Young Boys este cea mai puternica echipa din Elvetia la momentul actual. Se afla in fruntea clasamentului si tinand cont ca principala contracandidata la titlu s-a impiedicat aseara, o eventuala victorie obtinuta de Young Boys joi seara, i-ar putea consolida pozitia de lider si ar putea asigura in mare parte titlul de campioana cu 3 etape inainte de finalul sezonului. Prin urmare, pronosticul meu este 2 & 3-6 goluri.

2 & 3-6 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Udinese – Juventus (20:30)

Juventus a reusit sa puna capat seriei slabe de rezultate, impunandu-se in etapa precedenta cu scorul de 2-1 in fata lui Lazio. Acum, elevii lui Sarri sunt montati si vor dori sa isi asigure cat mai rapid un nou titlu de campioana. Prin urmare, ma astept ca Juventus sa dea totul pentru a obtine cele 3 puncte din deplasarea de la Udinese. Propunerea mea este pariul 2 & 2-5 goluri.

2 & 2-5 goluri Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Kalmar – Sirius (20:00)

Problemele din defensiva se tin scai de cei de la Kalmar. Acestia au un inceput de sezon dezamagitor, iar in prezent vin dupa 6 esecuri consecutive suferite in campionat. De cealalta parte, Sirius a avut prestatii solide pana acum si vine dupa o partida in care linia ofensiva a functionat perfect, reusind sa marcheze de 4 ori impotriva lui Norrkoping. La acest meci, ambele echipe vor juca la victorie si tinand cont de problemele din apararea gazdelor, sunt sanse mari sa vedem cel putin 3 goluri inscrise.

3+ – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 23 Iulie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: