Bilet pariuri „CIA” 23.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 23 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 18.25 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 23.12.2020

Ponturi pariuri Angers – Marseille (ora 22:00)

Angers are parte de un sezon decent, dar la acest meci nu se va putea baza pe cativa jucatori importanti. De cealalta parte, Marseille a avut un parcurs formidabil, iar cu 6 puncte obtinute din cele 2 restante ar putea deveni liderul clasamentului din Ligue 1. In opinia mea, Marseille a aratat ca are calitate asa ca o vad capabila sa revina din aceasta deplasare cu toate cele 3 puncte.

Ponturi pariuri Kasimpasa – Gaziantep (18:00)

Gaziantep este una dintre cele mai in forma echipe si totodata surpriza acestui sezon din campionatul Turciei. Elevii lui Sumudica au un moral bun, vin dupa 11 etape consecutive fara infrangere si printr-o victorie obtinuta pe terenul lui Kasimpasa vor sarbatori Craciunul de pe un loc de cupe europene. Prin urmare, ma astept ca oaspetii sa fie super motivati la acest meci, asa ca pronosticul meu este 2 solist.

Ponturi pariuri Porto – Benfica (ora 22:45)

  • In ciuda faptului ca Porto se afla sub Benfica in clasamentul din Primeira Liga, consider ca gruparea alb-albastra a aratat in 2020 ca este de departe cea mai puternica echipa din fotbalul portughez. Aceasta a reusit sa castige atat cupa, cat si campionatul in sezonul precedent, iar in actuala stagiune a reusit o calificare fara emotii in optimile Ligii Campionilor. Tinand cont ca acest meci va fi cu trofeul pe masa, ma astept ca forta aratata de Porto sa faca diferenta, asa ca pronosticul meu este 1 solist.

Biletul Zilei „CIA” – 23 decembrie 2020

Leave a Comment: