Bilet pariuri “CIA” 24.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Sambata, 24 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.59 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 24.10.2020

Pontul propus de Cristian la Sepsi – Dinamo. (21:45)

Cred ca acest meci va pune capat seriei de infrangeri consecutive suferite de Dinamo in ultima perioada. In ciuda faptului ca Sepsi traverseaza o forma buna, consider ca echipa lui Dinamo este mult mai valoroasa si tinand cont ca Dinamo a reusit sa se impuna in ultimele deplasari efectuate pe terenul lui Sepsi, merita incercat pariul X2 & 2-5 goluri

X2 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Reading – Rotherham (17:00)

Reading este cea mai in forma echipa din Championship. A inceput noul sezon cu 5 victorii si 1 remiza. In opinia mea, Reading poate spera sezonul acesta la promovarea in Premier League. De cealalta parte, Rotherham este o echipa de jumatatea secunda a clasamentului din Championship. A inregistrat o singura victorie in acest sezon si nu cred ca este capabila sa obtina ceva din deplasarea de la Reading. Prin urmare, pronosticul meu este 1 solist.

1 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Maribor – Koper (19:00)

Maribor este cea mai ofensiva echipa din campionatul Sloveniei. Vine dupa 2 victorii in care a marcat de 7 ori fara sa incaseze vreun gol. Acum va evoluea pe teren propriu impotriva unei echipe inferioare la toate capitolele. Maribor are sansa de a se apropia de locurile fruntase din clasament, asa ca pronosticul meu este 1 & 2-5 goluri.

1 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 24 Octombrie 2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: