Bilet pariuri “CIA” 25.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 25 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 4.38 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 25.11.2020

Ponturi pariuri Monchengladbach – Shakhtar (ora 19:55)

Dupa primele 3 etape disputate in grupele Ligii Campionilor, cele doua echipe isi impart primele 2 pozitii intr-o grupa extrem de echilibrata in care se mai afla Inter si Real Madrid. Este clar ca acest meci are o importanta uriasa pentru ambele echipe si tinand cont de acest lucru si de stilul de joc prestat de cele doua grupari, pronosticul meu este GG3+

Ponturi pariuri Marseille – Porto (22:00)

Marseille va trebui sa dea totul pentru a obtine cel putin un punct din aceasta confruntare. Dupa primele 3 etape se afla pe ultima pozitie din grupa, cu 0 puncte, asa ca gruparea franceza trebuie sa faca rapid ceva pentru a nu-si compromite sansele de a-si continua drumul pe plan european. De cealalta parte, Porto isi poate asigura in mare parte calificarea in optimile Ligii Campionilor daca se va impune miercuri seara. In opinia mea, ne asteapta un meci foarte interesant si cred ca vom putea vedea intre 2 si 4 goluri.

Ponturi pariuri Liverpool – Atalanta (ora 22:00)

  • Cele doua echipe traverseaza forme total diferite. Liverpool vine dupa mai multe prestatii senzationale, in timp ce Atalanta pare sa treaca prin cea mai slaba forma din ultimul ani. Liverpool isi poate asigura calificarea inca din aceasta etapa si tinand cont ca va evolua pe teren propriu impotriva unei echipe aflate in deriva, pronosticul meu este 1 solist.

Biletul Zilei “CIA” – 25 Noiembrie 2020

Leave a Comment: