Bilet pariuri “CIA” 26.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de luni, 26 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.34 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 26.10.2020

Pontul propus de Cristian la AC Milan – AS Roma (21:45)

AC Milan este una dintre cele mai in forma echipe din Serie A. Jocul celor de la Milan a fost entuziasmant in ultima perioada. In ultimele 13 partide disputate pe teren propriu a inregistrat 12 victorii si 1 remiza. Prin urmare, tinand cont de forma pe care o traverseaza Milan, pronosticul meu este 1 solist.

1 solist – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Leverkusen – Augsburg (21:30)

Leverkusen este neinvinsa in acest sezon si vine dupa o prestatie senzationala facuta in Europa League impotriva francezilor de la Nice. Cei de la Leverkusen s-au impus cu scorul de 6-2 in fata lui Nice si cred ca forma buna aratata in ultimele saptamani va continua printr-o victorie obtinuta impotriva lui Augsburg. Augsburg este inferioara la toate capitolele in comparatie cu Leverkusen, asa ca pronosticul meu este 1 & 2-5 goluri.

1 & 2-5 goluri –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Burnley – Tottenham (22:00)

Burnley traverseaza o forma foarte slaba, inregistrand 3 infrangeri si o remiza in cele 4 meciuri disputate in actuala stagiune din Premier League. De cealalta parte, Tottenham a inceput sa joace din ce in ce mai bine si vine dupa 4 meciuri in care a marcat in total de 19 ori. Tinand cont de forma celor doua echipe, pronosticul meu este 2 & 2-5 goluri.

2 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 26 Octombrie 2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: