Bilet pariuri “CIA” 27.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de luni, 26 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.34 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 27.10.2020

Pontul propus de Cristian la Shakhtar – Inter (19:55)

Se anunta un meci foarte interesant in Ucraina, acolo unde Shakhtar vine dupa o victorie de rasunet din Spania, chiar pe terenul celor de la Real Madrid. Oare vor reusi sa obtina un rezultat pozitiv si in fata lui Inter?

Lider de grupa si cu 3 goluri marcate pe Bernabeu, Shakhtar are un moral ridicat si ma astept ca acest lucru sa conteze destul de mult in meciul din aceasta seara. Inter a gafait acasa cu Borussia si a incasat doua goluri de la o echipa la care nu se astepta nimeni sa presteze un asemenea joc.

Din punctul meu de vedere este o partida de goluri, iar alegerea mea va fi ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri !

GG&3+ solist – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Marseille – Man.City (21:30)

Manchester City pare destul de instabila in acest nou sezon si tare sunt curios cum vor evolua in aceasta seara. In campionat au scartait destul de mult, iar in prima etapa din grupele Champions League nu a aratat a o echipa puternica.

Chiar daca au jucat acasa cu Porto, timp de 60 de minute au fost la egalitate cu portughezii, lucru ce imi pune un semn de intrebare. Marseille a pierdut in minutele de prelungiri in Grecia si cu siguranta astazi vor forta macar un rezultat de egalitate.

Mi se pare o cota mincinoasa pe 2 solist si cred ca este o paine de mancat pe varianta Marseille marcheaza !

Marseille 1-3 goluri –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Atl.Madrid – Salzburg (22:00)

Atletico Madrid a fost spulberata de campioana europeana Bayern Munchen in prima etapa si cu siguranta isi vor dori toate punctele din aceasta seara.

Nici Salzburg nu putem spune ca a plecat cu dreptul in aceasta campanie, acestia terminand la egalitate cu Lokomotiv Moscova, intr-un meci in care plecau clar cu prima sansa.

Se anunta un duel interesant, dar nu cred ca vom vedea o ploaie de goluri. Am sa incerc un pariu destul de greu, dar cred ca sansele de reusita sunt bune, mai ales ca avem o cota de 2+ !

2-3 goluri – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 26 Octombrie 2020

Leave a Comment: