Bilet pariuri “CIA” 27.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Vineri, 27 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.15 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 27.11.2020

Ponturi pariuri Strasbourg – Rennes (ora 22:00)

Ocupa locul 19 in Franta avand doar 6 puncte accumulate dupa 2 victorii. Ei vin dupa un meci cu Montpellier in care au marcat 3 goluri si au primit 4. In 8 din ultimele 10 meciuri disputate s-au marcat peste 1.5 goluri. De partea cealalta, Rennes a jucat Marti in UCL si a pierdut contra celor de la Chelsea in ultimul minut. Are o singura victorie in ultimele 7 meciuri si vrea sa obtina puncte. Chiar daca sunt obositi dupa meciul cu Chelsea, eu nu cred ca Rennes va pierde in acest meci dupa felul in care a jucat Marti si se vor marca minim 2 goluri.

Ponturi pariuri Fleetwood – Sunderland (21:45)

Dupa 2 victorii in campionat in care a marcat 9 goluri, Feetwood are meci greu acasa in runda 14. Gazdele au 5 meciuri consecutive in care au primit gol iar in 4 dintre acestea au marcat ambele echipe. De partea cealalta, Sunderland n-a mai castigat de 4 meciuri si are nevoie de o victorie ca de aer. 6 din ultimele 8 meciuri disputate de Sunderland s-au terminat cu peste 3 goluri inscrise sau ambele formatii au marcat. In cele 5 jocuri cu Fleetwood, ambele echipe au inscris in fiecare meci.

Ponturi pariuri Darmstadt – Braunschweig (ora 19:30)

  • Se intalnesc doua din cele mai slabe defensive din Bundesliga 2. Dramstadt a obtinut doar 9 puncte din primele 8 runde si a marcat 12 goluri. Se marcheaza foarte multe goluri in meciurile gazdelor, in 7 din ultimele 10 au marcat dar au si primit gol. Adversaara sa, Braunschweig vrea sa scape de zona rosie a clasamentului, fiinf pe locul 16 in acest moment. In 4 din ultimele 5 vizite la Dramstadt, ambele formatii au marcat cel putin un gol.

Biletul Zilei “CIA” – 27 Noiembrie 2020

Leave a Comment: