Bilet pariuri “CIA” 28.08.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de vineri, 28 August, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.68  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 28.08.2020

Pontul propus de Cristian la Oostende – Anderlecht (21:45)

Oostende are un singur punct in primele 3 etape ale sezonului, in ultimul meci remizand contra celor de la St. Truiden. Gazdele au un singur meci in ultimele 10 disputate acasa in care au reusit sa nu primeasca gol, ei avand doar 3 victorii in cele 10 meciuri.  Adversara sa din aceasta seara, Anderlecht, a inceput sezonul cu 2 egaluri si o victorie. Oaspetii au castigat cel putin un meci  in 6 din ultimele 9 dispute cu Oostende, cred ca si in acest meci vor castiga si vor marca cel putin 2 goluri.

2 &2+ – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la UTA Arad – Voluntari (21:00)

UTA a obtinut un punct important in prima etapa contra celor de la Viitorul. A fost al 12-lea meci consecutive pentru UTA in care a marcat cel un gol. De partea cealalta, Voluntari a inceput mai bine acest sezon si s-a impus cu Gaz Metan cu scorul de 2-1. Se intalnesc 2 echipe care dau totul pe cartea atacului si ma astep sa marcheze ambele.

GG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la AEL Limassol – Nea Salamina (20:30)

AEL Limassol a inceput cu o victorie acest sezon contra lui OL. Nicosia cu scorul de 2-1. A primit cel putin un gol in ultimele 9 meciuri disputate. Ultimele 3 meciuri oficiale contra celor de la Nea Salamis s-au terminat cu ambele marcand. De partea cealalta, Salamis a pierdut cu Larnaca in prima etapa cu scorul de 2-1. In 6 din ultimele 10 meciuri disputate in deplasare de Salamis s-a marcat in ambele porti.

GG  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 28 August 2020

bilet pariuri cia 28 august 2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: