Bilet pariuri “CIA” 28.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Sambata, 28 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.67 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 28.11.2020

Ponturi pariuri Turris – Sepsi (ora 11:00)

Sepsi pleaca favorita in duelul cu Turris, formatie aflata in esalonul secund. Gazdele de astazi au un sezon foarte slab pana in acest moment si sunt departe de echipa ce a pierdut promovarea in ultima secunda acum cateva luni. S-au schimbat multe lucruri la club, iar formatia este intr-o cadere libera. La Sepsi lucrurile stau diferit si ma astept ca acest lucru sa se vada si pe teren. Guvernul din Ungaria investeste bani constant la echipa, se vrea performanta, iar Cupa Romaniei este un obiectiv realizabil pentru ei. Merg cu toata increderea pe 2 solist, cota fiind una extrem de mare !

Ponturi pariuri Everton – Leeds (19:30)

Everton vine dupa o victorie importanta in deplasarea de la Fulham prin care pune capat unei serii negre. Dupa ce au inceput sezonul aproape perfect si parea ca nimeni nu le poate sta in cale, au venit patru meciuri negre pentru “albastrii” si i-au adus cu picioarele pe pamant. La fel putem spune si de Leeds, nou-promovata ce a inceput sezonul in vana, dar care s-au stins destul de clar in ultimele etape. Nu cred ca Everton isi permite sa piarda trei puncte atat de usoare, asa ca am sa merg pe varianta 1 solist !

Ponturi pariuri Valencia – Atl.Madrid (ora 17:15)

  • Valencia si Atletico Madrid se intalnesc in etapa cu numarul 11 din LaLiga ! Ambele formatii au absente importante in meciul din aceasta dupa-amiaza, dar chiar si asa ma astept la o partida spectaculoasa ! Atletico are nevoie de puncte pentru a-si continua forma extrem de buna in care se afla si este foarte probabil sa ii vedem pe primul loc dupa ce isi disputa si cele doua restante. De cealalta parte, Valencia se zbate sa urce in clasament si sa treaca pe un loc de Europa, dar sezonul este lung si se poate intampla orice. Avem un meci echilibrat, cu doua echipe valoroase, dar secate de puteri. Chiar si asa, noi mergem pe varianta ambele echipe marcheaza !

Biletul Zilei “CIA” – 28 Noiembrie 2020

Leave a Comment: