Bilet pariuri „CIA” 29.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Biletul pentru ziua de miercuri, 29 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.06  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 29.07.2020

Pontul propus de Cristian la AGF Aarhus Odense (21:00)

In finala din playoff-ul pentru Europa League, Aarhus primeste vizita celor de la Odense. Echipa gazda are victorii pe teren propriu contra unor adversare precum Midtjylland sau Copenhaga. De partea cealalta, Odense joaca foarte slab in deplasare, ei reusnid o singura victorie in precedentele 10 deplasari. Ultimele 3 meciuri cu Aarhus au fost pierdute  de ei si mizez ca vor pierde si acest duel.

1 & 2-5  – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Cagliari – Juventus (22:45)

Verona este pe locul 9 la egalitate de puncte cu Bologna si Parma. In cazul unei victorii ei pot trece pe locul 8. In acest sezon, Verona a reusit 11 victorii si este campioana remizelor avand 13 la numar. De partea cealalta, SPAL este retrogradata de multe etape avand 26 de meciuri pierdute in acest sezon. Fiind ultimul meci pe teren propriu, am sa mizez pe victoria gazdelor.

2 & 3-6 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Verona – Spal (22:45)

Pe locul 14 cu doar 2 victorii dupa restartul sezonului, Cagliari si-a indeplinit obiectivul de a se salva de la retrogradare. Gazdele acestei partide au pierdut 14 jocuri in acest sezon iar contra celor de la Juventus n-au mai castigat de 11 ani. De partea cealalta, Juventus este campioana matematic, ei mai au un singur obiectiv, acela de al face pe Ronaldo golgheter. In 8 din precedentele 10 meciuri disputate de Juve s-au marcat 3 goluri. Am sa mizez pe o victorie a oaspetilor si ca meciul se va termina in intervalul de goluri 3-6.

1 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 29 Iulie 2020

bilet pariuri cia 29 iulie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: