Bilet pariuri “CIA” 29.08.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de sambata, 29 August, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.18  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 29.08.2020

Pontul propus de Cristian la CFR Cluj – Sepsi (21:00)

In opinia mea, CFR Cluj este principala candidata la titlu in noul sezon din Liga 1. Dupa o prestatie modesta in prima etapa, clujenii au surprins placut in preliminariile Ligii Campionilor, dar norocul nu a fost de partea lor si astfel au pierdut la loviturile de departajare in confruntarea cu Dinamo Zagreb. Sunt sigur ca Dan Petrescu isi va motiva elevii la maximum pentru a obtine victoria impotriva lui Sepsi, mai ales ca vor evolua pe teren propriu, acolo unde pierd puncte destul de rar. De cealalta parte, Sepsi s-a intarit in aceasta vara, insa au inceput sezonul cu o infrangere nemeritata impotriva celor de la Craiova. Nici acum nu ma astept sa fie altfel, CFR fiind o echipa mult prea solida pentru ca Sepsi sa poata obtine ceva din aceasta deplasare. Prin urmare, pronosticul meu este 1 & 2-5 goluri.

1 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Aerostar Bacau – U Cluj (11:00)

U Cluj va lupta pentru promovare in acest sezon. Echipa s-a intarit foarte mult in aceasta vara, iar acum pare sa fie una dintre cele mai solide echipe din Liga a 2-a. De cealalta parte, Aerostar probabil ca isi va propune sa se mentina in liga secunda. Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe si de faptul ca U Cluj si-a betonat defensiva dupa transferurile recente, pronosticul meu este ca gazdele de la Aerostar Bacau nu vor reusi sa marcheze nici macar un gol.

GNG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la ASU Poli Timisoara – CS Mioveni (11:00)

Ambele echipe s-au intarit inainte de startul noului sezon. Gazdele, in principal, prin aducerea lui Dan Alexa pe banca tehnica, iar oaspetii prin transferurile reusite in compartimentul median si ofensiv. Prin urmare, atat ASU Poli, cat si Mioveni vor avea ambitii mari pentru noul sezon si vor visa la promovare. In aceasta prima confruntare ma astept sa vedem spectacol si cred ca fiecare echipa va reusi sa marcheze cel putin o data.

GG  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 29 August 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: