Bilet pariuri „CIA” 30.06.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Biletul pentru ziua de marti, 30 iunie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.40 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 30.06.2020

Pontul propus de Cristian la Brighton – Manchester United (22:15)

Dupa ce a tinut-o pe Leicester in sah, intr-o remiza fara goluri, Brighton va incerca sa repete prestatia buna impotriva lui Manchester United, marti seara. Pescarusii au ajuns la 3 meciuri succesive fara infrangere, dar de data aceasta vor avea de confruntat un adversar mult mai puternic.
Manchester United, pe de alta parte, a inregistrat o victorie cu 3-0 impotriva lui Sheffield United, echipa mentinandu-si sperantele pentru locurile de Liga Campionilor.
Elevii lui Ole Gunnar Solskjaer isi propun sa revina pe locul 4 in clasament. In opinia mea, ne asteapta un meci frumos, in care vom vedea cel putin 3 goluri.

Peste 2.5 goluriPariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Leeds – Luton (21:45)

Multumita unei victorii cu 3-0 in fata lui Fulham, Leeds United si-a cimentat pozitia de top in clasament, echipa fiind mult mai aproape de asigurarea promovarii directe in Premier League.
Cei de la Leeds si-au revenit repede dupa infrangerea suferita cu Cardiff si nu este de mirare ca acum sunt vazut drept mari favoriti pentru a castiga meciul de marti. Liderii din Championship vor fi foarte ofensivi deoarece vor sa-si asigure cat mai rapid promovarea in Premier League.
Luton s-a descurcat bine invingand-o pe Swansea in etapa trecuta, dar acum va avea de infruntat un adversar de un alt calibru. In opinia mea, orice altceva decat o victorie a gazdelor ar fi o adevarata surpriza.

1 & 2-5 goluriPariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Reading – Brentford (20:00)

Brentford tinteste un loc de promovare directa, iar sperantele ei depind de ce va face in deplasarea de la Reading. Cei de la Brentford cauta a patra victorie consecutiva si nu este de mirare ca agentiile de pariuri o vad favorita pentru a obtine toate cele 3 puncte marti seara.
Reading, pe de alta parte, nu prea mai are pentru ce juca in acest final de sezon, asa ca recomandarea mea este sa mizati pe pariul 2 & 2+.

2 & 2+ Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 30 Iunie 2020

bilet pariuri cia 30 iunie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: