Bilet pariuri “CIA” 30.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de joi, 30 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 8.37  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 30.07.2020

Pontul propus de Cristian la Rosenborg – Viking (21:00)

Rosenborg a reusit sa se impuna in ultimele 2 partide disputate acasa si cred ca acest scenariu se va repeta impotriva lui Viking. Rosenborg s-a impus de cele mai multe ori atunci cand s-a confruntat cu Viking. In plus, Rosenborg beneficiaza de un lot mai valoros, iar acest start de sezon a fost mai bun in comparatie cu cel al adversarei.

1 & 0-4 goluri  – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Fulham – Cardiff (21:45)

Fulham a demonstrat inca din tur ca este o formatie mai solida decat Cardiff. De data aceasta, va avea in plus avantajul terenului propriu si va putea sa-l foloseasca pe principalul marcator al echipei Mitrovic. In opinia mea, Fulham va castiga si returul cu Cardiff, iar pronosticul meu este 1 solist.

1 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Brage – Akropolis (20:00)

In cele mai multe confruntari directe disputate intre cele doua echipe, am avut parte de spectacol si de goluri multe. In plus, cele 2 echipe au fost deja implicate in multe meciuri spectaculoase din acest sezon. Ambele practica un fotbal ofensiv si au probleme in aparare. Prin urmare, pronosticul meu este TG 3-6.

3-6 goluri – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 30 Iulie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: