Bilet pariuri “CIA” 30.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Luni, 30 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.81 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 30.11.2020

Ponturi pariuri Leicester – Fulham (ora 19:30)

Cu o victorie in acest meci, Leicester poate trece pe prima pozitie, profitand de remizele celor de la Liverpool, Chelsea si Spurs. In acest sezon, Leicester are 2 victorii si 2 infrangeri acasa. De partea cealalta, Fulham vine dupa 2 infrangeri cu Everton si West Ham. Oaspetii ocupa locul 19 avand 4 puncte. Ei au alaturi de West Brom cea mai slaba aparare primind 18 goluri pana acum. Ma astept ca Leicester sa profite de situatie si sa urce pe prima pozitie.

Ponturi pariuri Antwerp – Leuven (21:45)

Dupa 13 runde, Antwerp a obtinut 22 de puncte si se claseaza pe locul 6. Au marcat pana in acest moment 23 de goluri fiind a 4-a cea mai ofensiva echipa din Belgia. Antwerp a primit gol in 8 din ultimele 10 meciuri. Adversara sa, Leuven ocupa ultimul loc de playoff avand 19 puncte. Ei au terminat 9 meciuri din cele 12 disputate pana acum cu peste 2.5 goluri inscrise. Imi este greu sa pariez pe o favortia, de aceea am mizat pe goluri.

Ponturi pariuri Torino – Sampdoria (ora 19:30)

  • A foacut un meci bun in ulrima runda, dar chiar si asa a pierdut cu 4-2 contra celor de la Inter. Gazdele au marcat minim 2 goluri in 3 din ultimele 4 meciuri disputate acasa. Torino are nevoie de puncte pentru a scapa de zona rosie a clasamentului. Adversara sa, Sampdoria are 3 infrangeri consecutive. Oaspteii sunt pe locul 12 avand 10 puncte adunate. Chiar daca pierd rar in deplasare, oaspetii primtesc gol aproape la fiecare meci.

Biletul Zilei “CIA” – 30 Noiembrie 2020

Leave a Comment: