Bilet pariuri „CIA” 31.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 8.3%
Castigate: 1/12
Unitati: -582

Biletul pentru ziua de Vineri, 31 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.01  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 31.07.2020

Pontul propus de Cristian la FCSB – CFR Cluj (20:30)

CFR Cluj isi joaca sansa de a ramane in lupta pentru trofeu in fata celor de la FCSB, formatie ce a intrat in vacanta cu cei mai importanti jucatori dupa ce au reusit sa castige Cupa Romaniei. Este clar cine este echipa mult mai motivata sa obtina toate cele trei puncte si ma astept si ca ros-albastrii sa se de-a putin la o parte.

2/2  – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la PSG – Lyon (22:10)

Partidele dintre PSG si Lyon au fost mereu unele pline de interes si spectacol, iar astazi se joaca cu trofeul pe masa. Pentru Lyon ar fi foarte imporant sa castige aceasta competitie, dar PSG isi doreste sa faca spectacol, mai ales dupa aceasta pauza cauzata de corona virus in care campionatul s-a suspendat.

I1+&II2+ –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la St.Gallen – Xamax (21:30)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre St.Gallen si Xamax, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 35 din Elvetia: Super League ! Gazdele sunt in foame depuncte dupa ce au pierdut puncte serioase in ultima perioada si i-au lasat pe cei de la Young Boys sa se desprinda la 5 puncte in lupta pentru prima pozitie. De cealalta parte, Xamax este retrogradata deja si ma astept sa vedem spectacol si multe reusite !

I1+&II2+ – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 31 Iulie 2020

bilet cia 31.07.2020

 

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: