Bilet pariuri „CIA” 31.08.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Biletul pentru ziua de luni, 31 August, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.42  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 31.08.2020

Pontul propus de Cristian la Chindia – Dinamo (21:00)

La Dinamo viitorul suna din ce in ce mai bine. Cosmin Contra este noul antrenor al echipei, iar in ultima perioada Dinamo a facut cateva achizii interesante si continua sa-si intareasca echipa. De cealalta parte, Chindia se confrunta cu mari probleme, mai ales dupa cele 7 cazuri de COVID 19. Este clar ca targovistenii au fost luati prin surprindere de testele pozitive pentru COVID. In opinia mea, Dinamo va reusi sa se impuna si vom vedea intre 2 si 5 goluri.

1 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Aerostar Bacau – U Cluj (17:30)

U Cluj va lupta pentru promovare in acest sezon. Echipa s-a intarit foarte mult in aceasta vara, iar acum pare sa fie una dintre cele mai solide echipe din Liga a 2-a. De cealalta parte, Aerostar probabil ca isi va propune sa se mentina in liga secunda. Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe si de faptul ca U Cluj si-a betonat defensiva dupa transferurile recente, pronosticul meu este U Cluj va reusi sa se impuna la o diferenta de cel putin 2 goluri.

H2 (1.5) –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Norrby – Orgryte (20:00)

Liga a 2-a din Suedia ne-a obisnuit cu meciuri spectaculoase si cred ca acesta va fi la fel. Cele doua echipe se lupta pentru a iesi din jumatatea inferioara a clasamentului. Ultima confruntare directa dintre cele doua echipe s-a incheiat cu scorul de 4-4 si este de asteptat ca reusitele sa nu lipseasca nici de aceasta data. Cred ca la acest meci vom vedea cel putin un gol marcat in prima repriza si minimum 3 reusite pe toata durata partidei

I1+ & 3+  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 31 August 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: