Bilet pariuri „CIA” 31.10.2020

bilet pariuri CIA

Biletul pentru ziua de sambata, 31 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 7.75 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 31.10.2020

Pontul propus de Cristian la Hermannstadt – Univ. Craiova (21:45)

Hermannstadt vine dupa o infrangere umilitoare impotriva FCSB-ului, formatie care i-a batut cu scorul de 5:0. Din punctul meu de vedere nu este un rezultat ce sa ii reprezinte pe sibieni, mai ales dupa sezonul bun facut pana in acest moment. Astazi ma astept sa vad o alta fata a echipei lui Ana Maria Prodan si cred ca vor obtine cel putin un punct din acest duel.

De cealalta parte, Universitatea Craiova si-a pierdut cei mai importanti jucatori ai echipei: Mihaila si Koljic. Pur si simplu oltenii au ramas fara atacant si nu prea vad cine ar putea sa marcheze frecvent. Astazi vor avea probleme serioase si nu cred ca vor obtine toate cele trei puncte.

1X – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Real Madrid – Huesca (15:00)

Real Madrid sufera in Europa, dar in campionat lucrurile merg foarte bine. Dupa ce au reusit sa castige in El Clasico, madrilenii s-au incurcat din nou in Champions League, acolo unde au scos un singur punct din deplasarea in Germania. Au fost doar la cateva secunde sa semneze o noua infrangere, dar au reusit sa se salveze in minutele de prelungire. O victorie astazi in fata celor de la Huesca i-ar duce pe prima pozitie si nu cred ca se vor incurca.

Huesca este o formatie de pluton si cu siguranta si anul acesta se vor lupta la retrogradare. Au doar 5 puncte acumulate in 7 etape, iar atacul pare ca lipseste cu desavarsire. Nu vad cum ar putea sa le puna probleme celor de la Real Madrid, asa ca mizez pe o victorie clara a madrilenilor !

1/1 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Crotone – Atalanta (16:00)

Atalanta se descurca destul de bine in grupele Champions League, dar se pare ca in campionat au inceput sa aiba restante. In ultimele doua etape au suferit doua infrangeri clare cu Napoli si Sampdoria si se pare ca pierd pasi importanti in lupta pentru titlu. Nu cred ca astazi isi mai permit vrun pas gresit, mai ales ca adversarul este unul extrem de accesibil.

De cealalta parte, Crotone este ultima clasata si are un singur punct acumulat dupa primele 5 etape. Nu vad cu ce ar putea sa vina nou in aceasta dupa-amiaza, mai ales ca evolueaza in fata unei formatii puternici si insetata dupa puncte.

2/2&3+ – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 31 Octombrie 2020