Biletul „CIA” 17.06.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Miercuri, 17 iunie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.92 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Pontul propus de Cristian la Osasuna – Atletico Madrid (23:00)

Atletico Madrid este in foame de puncte si au mare nevoie de victorie astazi pentru a-si reveni cat de cat. Se afla pe locul 6 in acest moment, iar ratarea clasarii pe un loc de Champions League, ar duce la un sezon ratat pentru trupa lui Simeone. Lupta pentru locul patru este una foarte stransa, iar orice echipa clasata intre locurile 4 si 9, are sansa ei. Atletico a pierdut foarte multe puncte aiurea in acest sezon si ma astept ca astazi sa isi revin. Osasuna nu este o echipa de speriat, iar locul pe care se afla in acest moment le ofera siguranta. Obiectivul acestora era sa nu retrogradeze si din punctul meu de vedere si l-au indeplinit. Mizez pe un meci bun din partea baietilor lui Simeone si voi incerca pronosticul X2&Peste 1.5 goluri !

X2&Peste 1.5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Copenhaga – Aalborg (21:00)

Copenhaga vine dupa o repriza in deplasarea de la Nordsjaelland, iar sansele la titlu in acest moment sunt foarte scazune. Midtjylland este la 11 puncte in fata si doar o minune o mai face pe Copenhaga campioana. Astazi evolueaza pe teren propriu cu orgoliul ranit si ma astept din partea lor la o victorie clara. Aalborg este ultima clasata din Play Off, iar sezonul este c-am terminat pentru ei. Nu au sanse la absolut nimic si cred ca astazi nu ii vor deranja nici pe cei de la Copenhaga. Mizez pe o victorie a gazdelor si minim doua reusite in meci la o cota de aproape 2.

1&Peste 1.5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Stuttgart – Sandhausen (19:30)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Stuttgart si Sandhausen, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Germania: 2. Bundesliga ! Chiar daca in weekend au pierdut rusinos in deplasarea de la Karlsruher, se pare ca Dumnezeu este fan Stuttgart si le mai ofera o sansa. Hamburger si Heidenheim s-au incurcat ieri, iar in cazul unei victorii astazi, Stuttgart revine pe locul secund, loc ce promoveaza direct. Mai sunt foarte putine etape din acest sezon, iar orice punct poate fi decisiv. Ma astept la mobilizare din partea gazdelor si nu cred ca vor mai face vrun pas gresit. Sandhausen este un adversar modest, aflat la mijlocul clasametului si nu cred ca au in plan sa le strice lucrurile. Nu vad o victorie la limita, scor 1:0, asa ca ma duc pe pariul 1&Peste 1.5 goluri, la o cota mult mai buna !

1&Peste 1.5 goluri – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 17 Iunie 2020

biletul zilei

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: