Biletul „CIA” 26.05.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 10%
Castigate: 1/10
Unitati: -165

Biletul pentru ziua de marti, 26 mai, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 8.53 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 26 Mai 2020

Pontul propus de Cristian pentru Ein. Frankfurt – Freiburg (21:30)

Presiunea este mult mai mare pe umerii celor de la Eintracht Frankfurt. Pur si simplu acest meci este obligatoriu de castigat pentru a se mentine la distanta de zona retrogradarii. Cei de la Freiburg sunt mult mai relaxati deoarece au adunat multe puncte pana acum. Meciul se va juca marti seara, iar vineri Freiburg are de disputat o confruntare cu Leverkusen, asa ca este probabil ca cei de la Freiburg sa fie precauti si sa nu abordeze o tactica super ofensiva pentru a ramane proaspeti la meciul de vineri. In ciuda faptului ca per total a fost dezamagitoare, cred ca Eintracht Frankfurt va inregistra o victorie mult dorita in lupta ei pentru evitarea retrogradarii.

1; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Leverkusen – Wolfsburg (21:30)

Leverkusen a inceput excelent reluarea campionatului si a castigat ceontra celor de la Bremen si Gladbach in deplasare si a marcat 7 goluri, 4 dintre goluri au fost marcate de Havertz. In ultimele 8 dueluri contra celor de la Wolfsburg, acestia au castigat 5 meciuri si au pierdut unul singur. De partea cealalta, “Lupii” au pierdut ultima runda din Bundesliga contra celor de la Borussia. Oaspetii nu au foarte multe goluri inscrise in aceasta editie de campionat dar se apara foarte bine, primind doar 33 de goluri. Mizez pe o victorie a celor de la Leverkusen care trebuie sa-si consolideze pozitia de Champions League.

1  ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru pentru Legnica – Legia V (21:10)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Legnica si Legia Varsovia, meci ce conteaza pentru Sferturile de finala ale Cupei Poloniei. In aceasta etapa a competitie se va juca un singur meci pentru calificare, asa ca ma astept ca cei de la Legia sa nu isi complice prea mult viata. Sunt clar formatia favorita, cu un loc mult mai valoros si experimentat decat adversarul de astazi. Legnica este formatie de locul 6 din liga secunda, iar acest lucru ma astept sa se vada. Participarea in acest tur pentru ei este o adevarata performanta si nu cred ca au asteptari prea mari pentru aceasta intalnire.

  2/2; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 26 Mai 2020

bilet cia

 

Pariaza Biletul AICI – Ai Bonus 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: