Biletul „CIA” 29.05.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 8.3%
Castigate: 1/12
Unitati: -365

Biletul pentru ziua de vineri, 29 mai, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.82 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 29 Mai 2020

Pontul propus de Cristian pentru Freiburg – Leverkusen (16:30)

Freiburg are o pozitie in clasament care ii permite sa fie relaxata. Mentinerea in Bundesliga este sigura, iar jucatorii vor juca fara nici un pic de presiune. De cealalta parte, Leverkusen se lupta cu Monchengladbach si Leipzig pentru locurile de Liga Campionilor. Una dintre aceste trei echipe va rata Liga Campionilor. Leverkusen a intampinat probleme in deplasarile efectuate la Freiburg in precedentele sezoane, insa ma astept ca seria negativa de pe terenul lui Freiburg sa se incheie sambata. Prin urmare, recomandarea mea este sa mizati pe victoria celor de la Leverkusen.

2 ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Viborg – Skive (19:00)

In primul meci dupa reluarea campionatului, divizionara secunda Viborg, se intalneste cu Skive in runda cu numarul 21. Gazdele se afla in acest moment pe locul 2, fiind la 7 puncte de primul loc care ii poate duce in prima liga. Viborg are al 2-lea cel mai bun atac din campionat cu 38 de reusite dar a si primit 22 de goluri, iar 9 din precedentele 10 meciuri disputate acasa s-au terminat cu gol marcat in ambele porti, de partea cealalta, Skive incearca sa evite retrogradare si este la 3 puncte de zona rosie. Oaspetii marcheaza destul de des in deplasare, spre exemplu in ultimele 10 meciuri jucate in deplasare au marcat in 8 partide. Chiar daca in ultimele intalniri n-au prea marcat ambele, pentru azi vad o partida cu goluri la ambele porti.

Ambele marcheaza  ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru pentru Kaposvar – Zalaegerszeg (21:00)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Kaposvar si Zalaegerszeg, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Ungaria: OTP Bank Liga ! Cele doua adversare de astazi ocupa ultimele doua locuri din clasament si sunt singurele ce retrogradeaza in acest moment. Kaposvar nu mai are nici o sansa la salvare, acestia acumuland doar 10 puncte in 25 de etape si sunt cu mult sub nivelul celorlalte echipe. De cealalta parte, Zalaegerszeg este la egalitate de puncte cu Paks, prima formatie ce se salveaza si cu o victorie astazi ar putea urca pana pe locul 7. Chiar daca avem parte de doua echipe slabe, din punctul meu de vedere Zalaegerszeg este cu mult peste Kaposvar si cred ca astazi nu vor avea probleme prea mari in castigarea celor trei puncte.

  2; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 29 Mai 2020

biletul zilei cia

 

 

Pariaza Biletul AICI – Ai Bonus 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: