Biletul „CIA” 30.05.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 8.3%
Castigate: 1/12
Unitati: -365

Biletul pentru ziua de sambata, 30 mai, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 6.70 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 30 Mai 2020

Pontul propus de Cristian pentru Kiel – Bielefeld (14:00)

Arminia Bielefeld a pierdut o singura data impotriva lui Kiel in cele 7 intalniri directe de pana acum. Primul lor duel din acest sezon s-a incheiat cu victoria lui Bielefeld, scor 2-1. Calitatea este de partea celor din Bielefeld si cu siguranta vor da totul pentru victorie dupa cele 3 remize consecutive inregistrate in ultimele etape. Kiel aproape ca si-a spulberat toate sansele pentru locul 3, asa ca recomandarea mea este sa mizati pe victoria oaspetilor.

2 ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru B. Jerusalem – H. Beer Sheva (20:45)

Jerusalem este ocupanta locului 3 din Israel dupa 26 de etape avand 49 de puncte. In ultimele 10 meciuri disputate acasa, Jerusalem a primit gol in 7 partide. Inainte de reluarea campionatului, ei au disputat 3 meciuri amicale si au marcat un total de 8 goluri. De partea cealalta, Beer Sheva este la 5 puncte diferenta de Jerusalem. Oaspetii au 33 de goluri inscrise in acest sezon si 23 primite. In 7 din precedentele 8 meciuri disputate pe terenul celor de la Jerusalem s-au terminat cu ambele formatii marcand. Mizez pe un meci cu goluri la ambele porti, cota oferiata de Superbet fiind una foarte buna.

Ambele marcheaza  ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru pentru Bayern – Dusseldorf (19:30)

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Bayern München și Fortuna Dusseldorf, meci ce contează pentru etapa cu numărul 29 din Germania: Bundesliga. Ambele formații vin după câte o victorie foarte importantă: dacă Bayern a câștigat meciul de la Dortmund și s-a îndepărtat la 7 puncte fata de locul 2, Dusseldorf a obținut și ea 3 puncte foarte importante după victoria cu Schalke. Sunt pe loc de baraj pentru retrogradare in acest moment, dar lupta este una strânsă și orice se poate întâmpla. Se anunța un meci pe cinste și cu siguranța Dusseldorf nu merge la München sa se apere. Mizez pe minim patru reușite in aceasta partida, iar cota este una buna !

  Peste 3.5 goluri; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 30 Mai 2020

 

 

Pariaza Biletul AICI – Ai Bonus 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: