Biletul „CIA” 31.05.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 8.3%
Castigate: 1/12
Unitati: -365

Biletul pentru ziua de duminica, 31 mai, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.87 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 31 Mai 2020

Pontul propus de Cristian pentru  Heidenheim – Aue (14:00)

Heidenheim simte ca este foarte aproape de promovarea in Bundesliga, iar moralul jucatorilor este la cote maxime. Acestia formeaza o echipa solida pe teren propriu si vor da totul pentru a castiga toate meciurile ramase de disputat.
Aue se afla intr-o zona sigura si nu mai are pentru ce sa lupte. In plus, performantele echipei in deplasarile din acest sezon au fost slabe, asa ca recomandarea mea este sa mizati pe victoria lui Heidenheim.

1 ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Monchengladbach – Union Berlin (16:30)

Dupa reluarea campionatului, Gladbach a castigat pe terenul celor de la Frankfurt cu 3-1 iar apoi a urmat infrangerea cu Leverkusen si remiza pe terenu celor de la Bremen. Gazdele au a 4-a cea mai buna ofensiva din Bundesliga cu 53 de goluri inscrise in 28 de etape si au un total de 19 meciuri in care s-au marcat peste 3 goluri. De partea cealalta, Union a pierdut primele 2 meciuri dupa reluarea campionatului iar apoi a urmat o remiza pe terenul celor de la Mainz. Chiar daca au marcat 33 de goluri, echipa din Berlin a primit si 48 de goluri si de aceea sunt la 4 puncte de zona rosie a campionatului. Ambele formatii au nevoie de puncte si am sa mizez pe un meci cu minim 3 reusite.

Ambele marcheaza  ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru pentru 1860 Munchen – Duisburg (14:00)

Munchen 1860 are 14 meciuri consecutive in Liga 3 din Germania in care nu au pierdut, chiar si asa acestia ocupa doar locul 9 in campionat. Ultimele 10 meciuri disputate acasa de Munchen s-au terminat cu gol primit iar ei au marcat in 9 dintre acestea. Liderul din campionat, Duisburg ocupa prima pozitie in campionat dar sunt la egalitate de puncte de cu Unterhaching. Oaspetii au 50 de goluri inscrise fiind a 3-a cea mai ofensiva echipa. Ambele formatii au terminat 19 din cele 27 de etape disputate cu peste 3 goluri inscrise, de aceea mizez pe un meci cu peste 3 goluri inscrise.

  Peste 2.5 goluri; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 31 Mai 2020

Pariaza Biletul AICI – Ai Bonus 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: