Bilet pariuri “CIA” 01.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de marti, 1 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 10.77 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 01.12.2020

Ponturi pariuri Lokomotiv – Salzburg (ora 19:55)

Lokomotiv a obtinut mai multe puncte decat Salzburg in actuala campanie din grupele Ligii Campionilor, iar cu un succes inregistrat in aceasta seara si-ar asigura clasarea pe locul 3 si totodata ar pastra sanse reale la o clasare pe locul 2. Lokomotiv a evoluat bine si putea obtine mai mult din precedentele partide disputate acasa impotriva lui Bayern si Atletico Madrid. Marti seara cred ca factorul terenului propriu va conta mult pentru rusii pe care ii vad capabili sa obtina cel putin un egal impotriva tinerilor de la Salzburg.

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Bayern (22:00)

Atletico Madrid tremura dupa remiza inregistrata acasa cu Lokomotiv. Elevii lui Simeone nu si-au asigurat inca o calificare in optimi si vor avea nevoie ca de aer de toate cele 3 puncte din confruntarea cu Bayern. Atletico s-a impus cu scorul de 1-0 in precedentele 2 intalniri directe de acasa cu Bayern. De aceasta data, bavarezii nu vor conta pe mai multi jucatori importanti, precum Lewandowski, Goretzka, Alaba, Neuer sau Tolisso. Prin urmare, ma astept ca istoria sa se repete, adica Atletico sa obtina victoria.

Ponturi pariuri Marseille – Olympiakos (ora 22:00)

  • Marseille a fost dezastruoasa in actuala campanie a Ligii Campionilor. Francezii au parut total dezinteresati, pe langa lipsa de valoare vazandu-se si o lipsa de motivatie. OM nu a obtinut nici un punct in faza grupelor si mai mult decat atat, nu a reusit sa marcheze nici un gol. De cealalta parte, Olympiakos este o echipa cu experienta, evoluand aproape in fiecare an in aceasta competitie. Cel putin un punct in aceasta depalsare le-ar aduce elenilor calificarea in fazele eliminatorii din Europa League. Prin urmare, ma astept ca grecii sa dea totul pe teren si sa se intoarca acasa cu un rezultat bun.

Biletul Zilei “CIA” – 1 decembrie 2020

Leave a Comment: