Bilet pariuri “CIA” 29.11.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de duminica, 29 Noiembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 9.94 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 29.11.2020

Ponturi pariuri Southampton – Manchester United (ora 16:00)

Dupa o perioada mai slaba, Manchester United pare ca a intrat pe fagasul normal, reusind sa inregistreze 3 victorii consecutive in toate competitiile. De cealalta parte, Southampton a surprins placut in acest sezon ajungand la 7 etape consecutive fara infrangere. Cu toate acestea, tinand cont ca Manchester United este in forma, are un lot mai bun decat Southampton si va fi obligata sa castige pentru a urca rapid in topul clasamentului din Premier League, pronosticul meu este 2 solist.

Ponturi pariuri Arsenal – Wolverhampton (21:15)

Cele doua echipe au avut un parcurs aproape identinc in acest start de Premier League. Acestea sunt despartite de un singur punct in clasament. In prezent, consider ca Wolves este in scadere de forma. Nici Arsenal nu se afla intr-un moment senzational, dar tinand cont ca a pierdut ultimele 2 meciuri de acasa, ma astept ca de aceasta data sa fie extrem de motivata pentru a obtine toate cele 3 puncte. Calitatea lotului si factorul terenului propriu ar putea sa conteze mult, asa ca pronosticul meu este 1 solist.

Ponturi pariuri Cagliari – Spezia (ora 19:00)

  • In ciuda faptului ca Spezia a surprins prin rezultatele obtinute la prima ei prezenta in Serie A, o vad pe Cagliari echipa mai puternica in aceasta confruntare. Sarzii evolueaza destul de bine pe teren propriu, iar in ultima perioada au reusit sa faca mai multe prestatii solide. Prin urmare, pronosticul meu este 1 solist.

Biletul Zilei “CIA” – 29 Noiembrie 2020

Leave a Comment: