Metz – Brest ponturi pariuri 29.11.2020

metz - brest ponturi pariuri 29112020

Duminică, ora 16:00, se anunță un meci interesant între 2 echipe ce navighează în Ligue 1, în apele liniștite ale mijlocului clasamentului. Despărțite de un singur punct și câteva locuri în clasament cele 2 combatante promit un adevărat spectacol fotbalistic.

Urmărește-mă mai jos pentru a vedea analiza celor 2 formații și pontul propus de mine, cota 3.30 la agenția de pariuri online Publicwin.

metz - brest 29112020

Metz

Locul 10 în Ligue 1 la sfârșitul celor 11 etape scurse până acum. Metz este o echipă economicoasă care nu a marcat mai mult de 2 goluri pe meci în ultimele 5 meciuri. De altfel singura oară când a reușit echipa din nord-estul Franței să marcheze 2 goluri în meci a fost cu Saint-Ettiene.

În rest a reușit să marcheze în fiecare etapă din ultimele 5 un gol. Apărarea celor de la Metz arată că este bine organizată, ei primind doar 3 goluri în ultimele 5 meciuri. Scorul preferat al acestei echipe, se pare că este 1-1, ei reușind această ispravă de 3 ori, în rest mai au 2 victorii, cu 1-0 și 2-0.

Brest

În comparație cu adversara ei, se pare că echipa bretonă este mult mai atrasă de spectacol. Ultimele 5 dispute din Ligue 1,s-au încheiat cu peste 3 goluri în meci. Dând dovadă de mai puțin pragmatism decât gazdele din nord-est și lăsând frâu liber spectacolului, Brest ocupă locul al 13-lea în campionat.

În ultimele 2 meciuri de campionat Brest a reușit să facă două victime cu nume și pretenții la primele locuri. Le-a învins pe Lille (3-2) și St. Etienne (4-1) formații superioare din punct de vedere al lotului și al valorii echipei.

Echipe Probabile și absenți

Echipe probabile

Metz (4-3-3): Oukidja- Centonze, Bronn, Boye, Udol- Delaine, Angban, Fofana- Lamine Gueye, Iseka, Boulaya.

Brest (4-2-3-1): Larsonneur- Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Perraud- Lasne, Belkebla- Honorat, Cardona, Faivre- Mounie.

Absenți.

Metz: Cabit, Maiga, Niane, Pajot

Brest: Bain, Philippoteaux

Istoric confruntări directe.

Singura confruntare dintre cele 2 în ultimii ani în Ligue 1 a fost sezonul trecut. Brest a învins-o în tur acasă pe Metz 2-0. Partida retur nu s-a mai putut disputa din cauza opririi campionatului francez pe motivul pandemiei de Covid-19.

Ponturi pariuri Metz – Brest David96

Cele 2 echipe sunt total opuse motorului Diesel. De ce spun lucrul acesta ? Uitându-mă pe ultimele meciuri ale celor 2 echipe am văzut că ambele formații pornesc cu motoarele turate în atac și uită de apărare. Prima repriză este un festival al fotbalului bazat pe atac de ambii tehnicieni, iar în partea doua uită de avântul luat pe faza ofensivă și se concentrează cu toate forțele pe cea defensivă.

Cel mai bun exemplu în acest sens, este chiar ultimul meci disputat de Brest care a avut 4-1 la pauză în confruntarea cu St. Etienne, acesta fiind și scorul final.

Dar nu este acesta meciul definitoriu pentru acest pariu, uitându-ne pe statistica celor 2 formații în ultimele meciuri disputate vedem că în prima repriză se marchează mai mult decât în a doua.

Pronostic Metz – Brest: mai multe goluri în prima repriză cotă 3.30