Biletul zilei 04.07.2016

Din fericire ieri am reusit sa prind primul bilet din aceasta luna. Pentru astazi va ofer biletul zilei cu o cota totala de 3.00. Am mizat pe o partida frumoasa intre Stromsgodset si Aalesund, dar si pe victoria lui Tomic, jucator ce nu are o partida foarte grea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

Meci

Pronostic

Cota

Stromsgodset – Aalesund peste 2.5 goluri  1.45
Dallas – Orlando 1  1.57
Bernard Tomic – Lucas Pouille 1  1.32
Cota Totala: 3.00 Miza: 100 RON Castig: 300 RON
Cotele sunt preluate de la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna „]
Fortuna iti ofera un bonus in valoare de 150 Ron

1.Stromsgodset – Aalesund – In aceasta seara de la ora 20:00 fosta campioana a Norvegiei Stromsgodset, va intalni pe teren propriu pe Aalesund, intr-o partida ce conteaza pentru etapa 14-a a campionatului de fotbal. Gazdele nu au un inceput de sezon foarte bun si dupa 13 etape ocupa doar locul 6 cu 23 de puncte si au un golaveraj de 24-17. In timp ce Aalesund se zbate la retrogradare si dupa 13 etape ocupa doar locul 12 cu 12 puncte si are un golaveraj de 15-18. Bilantul ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabil gazdelor. Stromsgodset a reusit sa castige 4 partide iar un meci s-a terminat la egalitate 2-2. Mizez pe o partida frumoasa deoarece gazdele au un atac foarte bun dar au probleme pe faza de aparare. Dar si din prisma faptului ca Stromsgodset este o forta pe teren propriu, a reusit sa castige 6 partide din cele 7 disputate in acest sezon.

2.Dallas – Orlando – Dallas va intalni pe teren propriu de la ora 04:00 pe Orlando, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de usoara pentru echipa gazda. Dallas face parte din Conferinta de Vest si ocupa in acest moment locul 2 cu 31 de puncte si are un golaveraj de 26-24. In timp ce Orlando face parte din Conferinta de Est si ocupa locul 7 cu 20 de puncte si are un golaveraj de 28-25. Aceste doua echipe s-au mai intalnit o singura data pe acest teren, Dallas s-a impus cu scorul de 3-2. Gazdele nu traverseaza o perioada foarte buna si a reusit sa adune doar 8 puncte din cele 15 posibile. In timp ce Orlando pare sa traverseze o perioada mai buna si a reusit sa adune 9 puncte din cele 15 posibile. Chiar si asa eu mizez pe victoria gazdelor deoarece se misca bine pe teren propriu. Dar si din prisma faptului ca Orlando este foarte slaba in deplasare, a reusit sa castige o singura partida din cele 6 disputate in deplasare.

3.Bernard Tomic – Lucas Pouille – Astazi de la ora 16:30 Bernard Tomic il va intalni pe Lucas Pouille, intr-o partida ce conteaza pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. Ca sa ajunga pana in aceasta faza Tomic a trecut de Verdasco 3-2, de Albot 3-1 si de Bautista 3-0. In timp ce adversarul sau Pouille, a trecut de Copil cu 3-1, de Young 3-0 si de Del Potro 3-1. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Chiar daca Pouille a reusit sa produca o mare surpriza in ultimul tur, parerea mea ca Tomic ar trebui sa se impuna destul de usor. Mizez pe victoria jucatorului din Australia deoarece a jucat foarte bine pe iarba in acest sezon.

Statistica Biletul Zilei – Iunie!

Nr. Castigat Pierdut Nr. Bilete Castigat Pierdut
9 6 3 3 1 2

Leave a Comment: