Biletul zilei 07.07.2016

De astazi eu ma voi ocupa de aceasta sectiune a site-ului si vei observa inca de la inceput o schimbare de abordare. Sunt de parere ca biletul zilei nu poate fi format exclusiv pe un singur sport si iti propun pe viitor diversitate. Pentru astazi iti aduc in atentie o cota de 2.81, formata dintr-un meci de tenis de la Wimbledon si doua din fotbal.
Biletul zilei 07.07.2016

Cotele sunt preluate de la NetBet
NetBet iti ofera un bonus in valoare de 1500 Ron


1. Germania
 vs Franta – Semifinala EURO 2016 este una extrem de echilibrata, iar eu o vad in acelasi timp si foarte spectaculoasa. Argumentele pentru pronosticul meu le poti vedea in acest articol detaliat.
2. Slovan Bratislava vs Partizani Tirana – Slovacii sunt mari favoriti aici si asa ii vad si eu. Motivele pentru care merg pe un succes al lor le poti afli in articolul cu 10 ponturi Europa League de astazi.
3. Herbert/Mahut vs Huey/Mirnyi – Merg aici cu mare incredere pe mana favoritilor, care formeaza una dintre cele mai in forma perechi din tenisul mondial. Traverseaza un turneu exclent si au impresionat pana acum. Joaca de mult timp impreuna si cred ca acesta este un mare plus pentru ei. Pe francezi ai ajuta foarte mult si suprafata de joc, iarba fiind preferata lor, deoarece aici isi pot pune foarte bine in valoare serviciul puternic. Sunt printre cei mai buni jucatori la fileu si nu ii vad sa piarda astazi. Adversari lot nu m-au impresionat in acest an iar la Wimbledon au avut un traseu destul de lejer. Ma bazez foarte mult pe forma traversata de Herbert/Mahut, care au pierdut doar doua meciuri din ultimele 28 disputate. Au castigat trofeul la patru din precedentele sase turnee la care au luat startul.

Statistica mea Biletul Zilei – Iulie 2016!

Nr. Castigat Pierdut Nr. Bilete Castigat Pierdut

Leave a Comment: