Biletul zilei 10.07.2016 (Profit 177,93)

Ieri v-am oferit un nou bilet castigator cu o cota frumoasa, care a iesit fara emotii. Sper sa mentin linia ascendenta si astazi, cand iti pun la dispozitie alte trei ponturi, pe un bilet al zilei cu o cota totala de 3.01. Am ales cele doua mari finale ale zilei, plus meciul de pregatire al Stelei.

Biletul zilei 10.07.2016 (Profit 177,93)

Cotele sunt preluate de la Unibet
Unibet iti ofera un bonus in valoare de 150 RON

1. Milos Raonic vs Andy Murray– Finala de la Wimbledon cred ca va fi mult mai echilibrata decat o arata cotele, iar argumentele mele le poti gasi in articolul dedicat finalei.
2. Portugalia vs Franta– Meciul zilei la pariuri sportive este acesta, unul pe care eu il vad destul de spectaculos. Ma gandesc la cel putin doua reusite, iar aici iti si explic de ce.
3. Krylya Sovetov vs Steaua Bucuresti – Eu nu cred ca romanii vor pierde aici, in fata unui adversar care abia a inceput pregatirea. Rusii inca nu sunt ok din punct de vedere fizic si asta se va vedea. Sunt abia la al doilea joc de pregatire si le va fi greu. De la Krylya au plecat cativa jucatori de baza in aceasta pauza competitionala si nu au fost adusi inlocuitori pe masura. Ramane o echipa destul de modesta din fotbalul rus, care nu cred ca poate scoate mai mult de o remiza astazi. Mizez pe forma aratata de Steaua, echipa care inca nu a pierdut vreun joc de pregatire, ba nici macar nu a incasat vreun gol in aceasta perioada. Jocul arata si mi bine de la revenirea jucatorilor ce au participat la Euro si asta s-a vazut si in urma cu doua zile contra lui Cherleroi (3-0). O singura data a pierdut Steaua in ultimele 19 partide jucate in toate competitiile.

Statistica mea Biletul Zilei – Iulie 2016!

Nr. Castigat Pierdut Nr. Bilete Castigat Pierdut Profit
8 6 2 3 2 1 177,93 RON

Leave a Comment: