Biletul zilei 14 Noiembrie 2017

Biletul zilei 14 Noiembrie 2017

Biletul zilei din 14 Noiembrie 2017 este format din doua meciuri din fotbal si unul din tenis. Cititi acest articol integral ca sa vedeti care sunt cele trei meciuri de azi si ce am ales eu sa pariez.

Va recomand sa pariati biletul zilei responsabil, cat va permiteti, nu mai mult!

Recomand sa pariati biletul zilei la aceasta casa de pariuri unde primesti bonus 500 RON daca dai click aici

Bilantul actual al lunii Noiembrie cu suma pariata zilnic de 100 lei

Biletul zilei 14 Noiembrie 2017

1. Portugalia – SUA 

  • E o diferenta mare de valoare intre cele doua echipe, gazdele fiind campioni europeni, in timp ce oaspetii lor trec printr-un moment extrem de greu, ratand dupa mai mult timp participarea la un Campionat Mondial.
  • Portugalia va avea si avantajul trenului propriu, deci nu se poate pune problema lipsei de motivatie si e intr-o forma exceptionala, ea castigand ultimele 6 partide.
  • SUA este asa cum spuneam intr-o pasa proasta si s-a impus in doar unul din ultimele 4 meciuri, iar pe 2 dintre acestea le-a pierdut si a facut-o cu selectionate modeste, cu Trinidad & Tobago si Costa Rica.

Pontul meu : victorie Portugalia @ 1.40 >> adauga pe bilet

2. Marin Cilic – Jack Sock

  • In opinia mea croatul este jucatorul mult superior, el fiind obisnuit cu finale de turneu si cu participari la acesta la care se vor infrunta si acum, in timp ce americanul imi pare mai mult un intrus, el prizand pe ultima suta de metri un loc la aceasta competitie.
  • Marin Cilic e asa cum spuneam un jucator de top din circuitul ATP si a pierdut in primul meci de la Turneul Campionilor, in fata tanarului Alexander Zverez si deci are nevoie de victorie, iar el s-a impus in 14 din ultimele 19 dueluri.
  • Jack Sock a pierdut in acest an in fata unor tenismeni destul de modesti cum ar fi Fognini, Dolgopolov, Thompson sau Sugita.
  • Cilic are de luat si o revansa pentru ca a pierdut 2 confruntari cu Sock in 2016, una dintre ele la un Grand Slam, e vorba despre US Open.

Pontul meu : victorie Marian Cilic @ 1.70 >> adauga pe bilet

3. Rusia – Spania

  • Nu cred ca se pune problema ca Spania este de departe echipa mai buna, ea fiind formatia ultimului deceniu in lume.
  • Ibericii traverseaza o forma extraordinara si vin dupa nu mai putin de 6 victorii consecutive si nu vad de ce nu ar castiga si acum macar o repriza, chiar daca vorbim de un joc amical.
  • Rusia arata foarte rau in opinia mea, ea fiind invinsa in 3 din ultimele 6 confruntari si a pierdut si in precedentul amical, cel cu Argentina, jucat in urma cu doar cateva zile si desi a facut-o doar cu 1-0, nu a pus probleme lui Messi si compania care au ratat o multitudine de ocazii.

Pontul meu : Spania castiga oricare repriza @ 1.30 >> adauga pe bilet

Biletul zilei 14.11.2017 (cota 3.09)

Pariaza biletul

BONUS: 100% pana la 500 RON la prima depunere – Ia bonusul

Leave a Comment: